Rubrik

Det är fan segt att man måste ha rubrik ja kommer ju aldrig på nån :P men idag gjorde ja det. Kollade nyss på film senior skip day helt okej film men inte den bästa så att säga. Ja har för mig att skolan sög hårt idag. Hade en körlektion också, var o tränade med bosse förut det var fan länge sen ja rörde på flerret senast igår var ja ute o sprang men ja var ju smart o göra det precis efter maten så fick ju hål hela tiden! LEDIGA onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag det blir liksom fem dagar eftger som ja är bäst på matte fick nästan MVG på nationella ju glad eller vad? vad vore livet utan mina bra betyg va? :D inget precis ingenting. Idag har ja vart elak känner ja men ja vet inte varför :S men ussh vad ja skriver skräp då ska nog kolla om ja hittar nåt annat eller så kanske ja ska läsa mitt engelska lexikon så det går bra på nationella imorn =) puss hej

I like it, and I need it, I mean SEX!

gokväll gott folk, klockan börjar närma sig sex. Emma står och lockar håret med platttången och sjunger till  en melodifestival låt. Emma sjunger fint, som en man nästan.
och här sitter jag Jeja big nose bäckström och skriver ett nästan meningslöst blogginlägg, men som jag hoppas att ni läser ändå.
ikväll är de fest och grillning hos den där söta fröken löken Lyktberg, pinglan har fyllt 18år, och vi är glada för hennes skull får då får hon köpa folköl åt mig som ännu inte fyllt 18..
nu ska jag och emma pöka på harry och pelle (deras katter).
Ha en bra kväll. Puss &kram Jeja

Ridning

Dags o skriva igen :P men har gjort det ett par gånger men då har det ju inte funkat så då ville ja inte skriva men nu hoppas ja att det funkar denna gång. Snart ska ja byta om för att åka till stallet skönt! BLir nog att rida ut skulle ja tro. Sen ska ja hem o softa kolla på nån bra rulle kanske :) Hade körlektion i morse, omkörningslektion trevligt :P sen djurade ja runt på gympan haha. O så klart så hade vi nationella i matte idag men det gick fin fint tog sin lilla tide men sen fattade ja :P Party hos milla imorn men nu vet ja inte om det bli nyktert för min del för ja skulle behöva övningsköra på söndag, har lilla uppkörningen på måndag så måste träna på lite små saker med pappsen så ja kan boka uppkörningen snart :D Jag hoppas att det kommer gå bra på måndag. Jeja skulle komma hit imorn också <3 så åker vi till millatilsammans vet inte om hon sover här sen men det märker ja väll :P
Och snart så är det sommar lov bara 40 dagar kvar :D:D:D sketa skönt o först åka till peace and love sedan sätta igång o arbeta för full far. Tjäna feta stålar.

På återseende

Gulligt

Nu ska ja berätta en saga om en pojken som var gulligt. Han tyckte att hela världen var så gullig att han åt upp den så hans tarmar gick sönder. Då fick pojken åka till sjukhuset men dom kunde inte hjälpa han där så då ringde pojken bossebildoktor som kom och klippte bort en bit av colon. Då rann allt gulligt han hade ätit ut genom ett hål i magen men där satte han en Lidel påse som det hamnade i så var sagan slut.

God Natt

Tänkte att ja skulle skriva en rad eller två innan ja går to beed. Inte hänt nå kul var ute och gick med lisa förut tog en sväng runt sjön sen har ja bakat kladdkaka tills imorn :P tur att ja kom ihåg det annars hade ja fått fett me spö. MM men nu ska ja snart sova funderar ja på att det kan vara en bra ide ha det bra

Foto

Hej hej seg och skriva fastän ja skulle bli bättre :P men det blir inte så. Jo men idag har ja varit i skolan sugit som vanligt inte på bra humör heller fast blev bättre mot slutet av dagen. Vet inte alls varför ja blev så nere men fick lite ont då blir man lite så. Sista lektionen hade ja foto med milla och det var alla fall trevligt. Ja tog massa kort igår som ja hade tagit hemma, ja ville ha med dom hem så ja la in dom på usbt  men när ja kollade på dom hemma så var bara halva kortet med så ja vart riktigt lack ett tag. Men det gick över så klart :P Snar ska ja ut och gå med lisa men just nu håller ja på och jäser lite. KROGEN på fredag med milla o johanna! Hoppkurs lördag-söndag det blir bra :D och hela fredagen är det buffertdag så är ledig ska bara in till 11 då ja har en körlektion. Sen är det bara 49 dagar kvar tills det är sommarlov <3 skönt som fan o ha det lungt och tjäna pengar. Ska lägga in några bilder från fotolektionen om dom inte är för stora men så tror ja fallet kan vara ;) puss på re                                             

Morning time

Ska åkan till skolan när som hells. Åker men min käre mor så ja slipper bussen :D det är skönt. NU ville hon att j ag skulle göra iordning en fruktpåse vet itne vad hon merade med de. Skolan suger alla fall om det var någon som undrade. Biip test idag också så hoppas att man har blivit lite mera vältränad och får bra resultat men det får tiden visa så att säga. Men ha en bra dag alla få läsare ja faktiskt har=( bajs på er som inte läser. Puss hej

pilla pyktberg

Nu är ja hos pilla pyktberg det är trevligt som fan :D Vi ligger och myser i sängen ;) vi kollar på saknad o det är ju okej. Men ja  har två roliga saker att berätta först så körde ja halkbanan imorse det var verkligen AS KUL :D fick sladda runt massa men ja bromsade och styrde samtidigt så ja snurarde ju runt hela tiden men det var kul :P Sen så dödade jag undeför 3 barn. Först skulle man göra en hård inbromsning på torrtväglag och kolla hur många meter det tar. Sen skulle man göra samma på halt väglag och shit vilken skilnad det var om man inte hade abs bromsar,om absen var avständ då var det helt omöjligt att få stopp på¨bilen utan att den snurrade ett varv eller två. Sen så satte dom fram nån mojäng som man skulle väja undan men det gick det var bara att glida in i den. Sen fick man testa att sitta i en bil som dom vände upp och ned sen så skulle man testa hur man skulle göra för att hålla emot så man inte skulle göra illa sig. Det är kul allting sånt när det händer lite saker men tur att det är riskfritt så man får väll passa på. Vill ju inte att man ska få sladd på riktigt nån gång.

Nu ska ja berätta om den andra bra saken eller ja det kanske inte är bra o bra men det är lite roligt o så :P Nämligen att lilla Hållsta har öppnat sin första pizzeria i sin historia alla fall vad ja vet. Det var helt okej nästan gott :P kostade 47 kronor för en vanlig pizza sen hade dom massa olika saker typ pytt i panna o lövbiff var det enda ja kommer ihåg haha lite liúffigt det dröjde en timme att få pizzan. Det var jag,pilla, karro, bo, malin och piiine som åt. Sandra kunde inte följa med för hon har skulder för 600 kronor haha så¨hon får inte komma in där eller nåt ja vet inte. Bestiken var smutsiga också och det var inte fräsht! Det var massa folk där, har aldrig sett så mycket folk därnån gång hela parkeringen var ju helt full. Japp nog om det du får väll åka och testa själv så får du bestämma själv vad du tycker om det. Dom har öppet ända till 21 och på fredag ända till klockan 22 som är nice! Nu kommer ja inte att behöva äta kal pizza längre som man fick göra när man köpte från stan. Imorn är det skola, bipptest och sen ska ja träna med milla och sandra på friskisk, ska prova på där men ja tror det är är bättre på gympozz. Vi kanske skulle sola sen också. På lördag ska ja fira min farbror som fyller 40 bast han ska få flyga segelfryg som jag är lite avendsjuk på verkar vara ganska spännande faktisk men det ser töntigt ut när ma ser det från marken men det ska tydligen gå jätte fort och vara som en frihet o så. Men det kanske man tar när man är gammal. Ja ska nog avsluta nu blev ett långt inlägg sen så börjar det bli tråkigt för ja har inte mycket mera att skriva men ha en bra kväll/helg beror på när ja skriver igen ha de!


Fågel roger

Ja håller på o testa om det går att lägga upp filmer men det verkar nog inte funka. Idag har ja varit och fiskat med pappa o örn men så klart kommer det inga firrar o biter på min krok men det gjorde inte på nån annans heller så :P Inget mera roligt som har hänt idag heller, imorn ska ja ha utveklingssamtal skönt de för då har vi inga lektioner så ska bara vara i skolan en halvtimme men ja ska vänta på Jeja som ville gå på stan :D Så skolan börjar inte på riktigt fören på tisdag o de är inte okej! men bara 59 dagar kvar till sommarlovet :D
Det funka inte med filmen ingen som vet hur man lägger upp filmer? (A) det var på ankor när vi fiska som ja busa lite med :P haha men dom verkade inte så glada över det.

Badgropen i Hållsta är spårlöst försvunnen!

 
  Badgropen i Hållsta är   spårlöstförsvunnen!

Den populära badgropen i centrala Hållsta är spårlöst försvunnen. Den huvud misstänkte är Lambi hushållspapper. Polisen har hittat spår i sanden som misstänks vara efter förövarna. Nu söker polisen efter vittnen som kan ha sett något om det brutala rånet.

 

Sent i går kväll blev den populära badgropen i Hållsta rånad på allt vatten på ett brutalt vis.

Polisen misstänker att företaget Lambi Hushållspapper kan vara skyldig, de hittade även ett spår efter rånarna som misstänks vara en bit hushållspapper men det är okänt vad det är för märke. Pappret är för tillfället under analys.

Polisen tror att dom var professionellt utbildade. De få små spåren som fanns på brottsplatsen tyder på det.

De mycket mystiska spåren som polisen hittade efter en finkammning av området under  kvällen var borta på tisdags morgonen. Det är en gåta som inte polisen kan svara på, antingen så har förövarna varit där på natten och tagit bort dom eller så har spåren försvunnit av naturliga skäl.

 

Liknande fall har bara påträffats ett fåtal gånger under mänsklighetens historia. Men forskare menar att det kan finnas en naturlig förklaring men efter som det fanns spår på brottsplatsen så tyder det på att det inte är modernatur som är tjuven.

Men nu söker polisen efter vittnen som kan ha sett något om förövarna eller nåt annat viktigt för utredningen.

Om du sett något ombedes du kontakta polisen snarast.

Det kommer delas ut en belöning på 10 miljoner kronor för den som kan ge ett bra vittnesmål.

 


 

HAHA ja hittade den i datorn skrev den typ i åttan var man inte bäst då kanske? ;D


4 April

Hallå hallå. Äre bra med dig? Med mig är det bra förutom att ja sitter o blöder näsblod för andra gången idag =/ det är tråkigt. Vakna imornse av att ja så klart trodde ja var snorig men när ja kolla på handen var den blodig så vara bara att kila till toan. Men det är nog för att ja inte sovit så mycket inatt. Det var ett tag sen ja skrev men ja tycker inte att det är så roligt får bara för mig ibland att skriva lite så då gör ja det men som sagt skulle det vara roligare om det var flera som läste. Igår så skrev ja teorin och kladade den med 60 rätt :D så det var skönt att ha det avklarat. Bara uppkörningen klar så ja har bokat massa körlektioner nu. :D sen så åkte ja hem ett tag, var ute och sprang och det var himla skönt att röra på sig ordentligt sen gjorde ja iordning mig för att åka in till stan med Karro först så drog vi till cattis o hälsade på ett tag sen så gick vi och käkade på ming :D Sen vart det ut på lotus där alla idol snubbar spelade. Träffade paula där också =). Det var en trevligt kväll men tyvärr stannade vi itne så länge för ja skulle upp o jobba idag och Karro var inte heller på så mycket humör. Men ja kunde inte somna när ja kom hem vid fyra var ja fortfarande vaken så ja kanske somnade vid 5 sen skulle ja upp vid 7 :S Men ja orkade inte åka till stallet och jobba hela dagen så ja ringde och sjukanmälde mig och skönt var det för det hade tagit dö på mig! Så ja har bara tagit det lungt hela dagen ska kolla på nån film snart väntar bara på att den ska bränna klart. Sen skulle vi grilla ute idag så tror ja ska vara hemma hela kvällen idag.

Annars vet ja inte om det har hänt så mycket sen ja skrev sista. kanske att praktiken är slut och dom var nöjda med mig så ja ska komma dit nästa sommar när ja e klar och jobba. Men i sommar blir det solåsen. Mvg satte dom på mig =) det var jätte tråkigt att sluta ja började nästa böla kommer sakna det så mycket. Skolan suger ju så jävla mycket balle! och förra lördagen hade vi chillfest här i b-town det var mycket trevligt om ja får säga det själv. Fick en vattenpipa av mina vänner <3 Ne se tror ja inte det har hänt nåt kul som är värt att nämna här.

Ska nog försöka ringa till carro snart igen testade förut men inge svar. Lillen har ju kommit hem till sverige igen efter sin vistelse i sitt hemland norway. Men ha en bra helg och tills vidare.

RSS 2.0