Natt jobb

God kväller. Blir ett sent inlägg eller ja tidigt om man ser från det håller :P Men bättre sent än aldrig eftersom ja inte skrivit på ett bra tag.

Sitter allafall på jobbet o ska jobba hela natten till klockan sju imorn men det ska nog gå bra ja håller igång hela tiden så =) Min dator har pajat igen =( tror det är samma fel som en gång förut när den gick sönder då hade modekortet gått sönder men pappa o ja har varit i västerås o lämnat in den på service så får se hur det går. Hoppas bara att allt på hårddisken finns kvar men man vet aldrig om dom får lust att formatera om den eller nåt sånt. Kollade även på ikea o alla såna saker. Köpten en tavla, ridvantar, lampa o nåt annat. Blev uppringd från jobbet klockan fem så blev lite hastigt att jag skulle jobba. Åkte o red innan jobbet. Vi skulle hoppa gick sådär fegade lite granna så ramlade in i hindret gick bra även om det skulle kunna slutat illa fastnade i stigbygeln men Stina var snabb att dra ur foten så tur det =) Men men skyndade till jobbet o nu sitter jag här och fördriver tiden så ja får åka hem o sova lite.

Har även fått jobb på kirurg avdelningen i sommar =) ska jobba 3 månader heltid med fast lön så det är jätte skoj att få lära sig lite nytt. Vill inte stanna tre sommrar i rad på samma ställe. Ska även få börja jobba på kirurgen på sportlovet så jag kan jobba extra på helger.

Ja nu kommer jag inte på något roligt att berätta ska sitta o vänta tills scrubs börjar vid 1 är fyra avsnitt i rad som ja tänkte kolla på =) sen får ja se vad jag hittar på. Ha en trevligt helg allesammans ja ska alla fall jobba och sova en hel del. Puss hej. / ET

Kortspel

Är det någon mera som älskar att spela kort? Inte ensam då blir det tragiskt men med minst en vän. Det är spännande, tidsdrivande, roligt och kostar inte ett öre. Vi har suttit i skolan och spelat en hel del för mycket idag men jag klagar inte på det. Det började men att ja spelade poker med min farfar för någon dag sen och nu skulle ja kunna sitta själv och spela bara för att. ähs sov gott

Sista skoldagen för vecka 2 eller 3

Fredags morgon nu skönt att det är sista dagen alla fall. Har inte alls lust att åka till skolan börjar om en kvart och jag har fortfarande inte tagit på mig kläder så kommer inte hinna i tid men har nog aldrig kommit i tid på fredagar eftersom vi har samma lektion hela dagen. Efter skolan ska ja stanna kvar o plugga projekt. Sen lämna en tena åt moder o kanske åka förbi tuna park en sväng. Förmodligen blir det att åka till mrs Anderssen ikväll. Kanska ska ut på raw imorn  verkar lite nize men får se hur det blir med den saken. Måste nog fixa mig nu så jag kommer iväg. Hare

Pluggar judar

Precis som det låter så pluggar jag judar+ domen= judendomen. Har läst klart kursen för längesen och nästa vecka skulle betygen sättas för kursen så det började bli dags att lämna in arbetet som jag inte ens hade börjat på men nu borde det vara klart, ska fixa lite med det imorn, hoppas på att jag får lite högre betyg också =)

Har varit i skolan today. Hade sovmorgon YES! började 10 med gympa tog en fika hos wahlbom innan vi gick dit. Måste bara säga att badminton är så himla roligt även fast jag är värdelös påt. Fikade med saft o bullar på psykiatrin eftersom våran lärare skulle sluta. Det var sketa gott men var inte alls bra! Matte B är svårt eller är det bara jag som tycker det kanske?

Fredag imorn och det inebär kort dag slutar 12 sen är det helg :D fast skulle sitta kvar med Malin o Linn o göra klart projektrapporten som ska vara inne den här veckan surt men lika bra o fixa klart den. Ska till lilla råtti sen käka med o lira gth all night long, fint.

Ha en lovely kväll/fredag/natt/helg. På återseende

Dags och börja igen?

Ska jag kanske sätta fart att börja skriva lite igen? eller nångång ibland så där alla fall. Har börjat skolan igen sen jag skrev sist, romme, någonting, sovit, ätit, ätit mera och arbetat. Lämnat blod idag vart lite svimfärdig denna gång med men man måste äta en stadig frukost varje dag. Som jag kanske inte gör varje dag med ibland men vem lyckas göra det varje dag? Skolan skolan sen fast ska inte klaga slutade 12 men satt och skrev på projektrapporten med malin o linn nån timme el två. Har städat mitt helamitt rum idag så himla skönt! dammsög och slängde massa onödigt skit. Borde göra det oftare blir så bra efteråt.

Åker till vemdalen den 19 mars och åker skidor/festar/softar är det någon som vill hänga på? ;) Åker dagen efter jag fyller 19 så vet inte hur det blir att fira den dagen men det får lösa sig senare. Har bokat resa till London också dit åker vi den 25 februari och arbetar/festar/glider runt i staden kommer bli fett det med.

Slut på meddelande och ha det nize / E.

RSS 2.0