Besviken

Är besviken på att våran vädergud kan göra så mot det här fina landskapet. Det Regnade nyss när jag åkte till jobbet!

Hade sovmorgon idag till kl.9 =) Sitter i telefonen idag men den verkar vara lugn nu. Vi hade min bror på besök igår. Han skulle jobba med max idag så fader min skjutsade ut honom igår kväll. Fader lagade min bil på ungefär 15 min så nu funkar alla växlar=) Och datorn dom köpte av mig fick han med sig. Henke lagade wallenbergare och potatispure. Mye gott 10P.

Hej hej.

Glas med Latte.

Har gjort mig en latte som smakade bra. Har gjort gröt idag mannagryn. Har eldat hela morgonen också så hoppas att det blir varmt här inne. I måndags när jag kom hem var det 9 grader inne så märkte knappt skillnad på o vara ute. Men nu är det nog alla fall 16 tror ja börjar bli svettigt :P.

I lördags jobbade ja på dagen sen hem o duscha och sedan åka i snöstormen in till stan för att äta på akropolis med "klassen" men vi blev bara fyra. Jag,linn,sandra o Ulla. Vart mye lyckat. Att åka hem gick 30km/h hela vägen och på söndagen när vi skulle åka bil funkade inte 2,4 växel. Har inte börjat funka heller så ja kör runt med en 3 växlad bil. Ska väll hitta nån som kan fixa den till helgen men kör med den så länge.

Jobbade igår och var skit trött satt o blundade på rapporten på morgonen och mötet på ef satt ja o nickade. Hade jobbat dubbla pass dagen innan sen var det ju sådär kallt när ja kom hem så sov kanske inte så bra. Åkte till tuna park sen och träffade piiine. Vi käkade där i ca 2 tim =) var trevligt tack. Sen skulle ja köpa jord som ja ska odla tomater i men plantagen stängde tidigt så åkte till farmor o farfar o lånade en påse. Där kollade ja på os för första gången.

Åt en konstig fruk i helgen honey pomelo nån jätte grape/nåt var ingen hit. Men skalet hade en himla skön konstisten var så böjbar.

Jag har fått höra av Sandra att min blogg är tråkigt att ja inte använder punkter........... är det någon mer som tycker det? Vad ska jag ändra på? Livet kanske?


dissad.

Jobbat idag. Åkte hem och lagade mat och la ned så mycket kärlek på maten, ber mr M köpa med bacon och när han kommer hem har han med sig bacon o mc donalds till sig själv han var inte sugen på min mat!!! Så det kommer dröja ett bra tag tills jag tänker laga mat igen. Blev fler matlådar till mig alla fall.

Vann nyss 50 kr på en trisslott som legat i plånboken ett par veckor =) och just nu håller ja på o frosta av frysen. Det är lite skojigt och pilla bort all is innan den smälter så håller på o kokar vatten som ja ställer in i frysen så det ska gå fortare. 

Idag har det kommit någon decimeter snö till och var inte roligt imorse när ja skulle till jobbet gick max 70 km/h hela vägen. Fick sladd på bilen samtidigt som ja fick möte var himla otäckt har inte fått nån redig tidigare men gick att styra tillbaka bilen men vart lite skakis. Märkte att det går fort han inte reagera innan ja var på andra körfältet så man ska nog ta o tänkta mera på farten ibland.

Mina guppy mammor har inte fått bebisar än. Trodde det imorse men iccke. Imorn blir det jobb på dagen sen kl.19 blir det att äta på akropolis med gamla klassen vet ej hur många som kommer om det ens blir nån men det visar sig. Idag blir det moff framför tv =) Puss hej.


Ny hårfärg

Har precis sköljt ur hårfärgen ja kletade dit. Blev lite halvmörkt men var bara en toning måste ju spara på hårets kvalite. Hoppas det blev bra ser bättre sen när det torkat. Och nu sitter ja med en ansiktsmask på. Ska snart fixa lunch för att sen åka till jobbet. Har även hunnit diska, elda o tvätta en hel del.

1 månad kvar!

Sen fyller jag 20 år =O.... den 18 mars vet inte vad jag känner inför det. Tufft att gå till systemet men mer då? Kommer ju inget mera fören ja fyller 30. Ush får man spola tillbaka tiden nåt år el två. Vet inte hur ja ska fira det heller har varit dålig på att planera men var sugen på lokalfest förut men känns som det blir lite svårt nu. Är ju 10 år sen sist man fyllde jämnt.

Kollade en sväng på brillor igår med kändes lite bättre men inte helt ok. Så vill vänta ett tag så ja vänjer mig lite kanske blir lite nöjdare med valet då. Mor min ringde till jobbet igår att hon hade ramlat så träffade på henne nere på rtg. Hade gjort illa axeln. Åkte med henne till stan efter jobbet. Kollade soffa, glasögon o så köpte ja två ålar till tanken här hemma. Kuhli ål himla söt men har inte sett dom sen ja släppte lös dom igår men är kanske lite blyga. Idag är det kvällstur som ska avklaras som ja inte ser fram emot. Ska hinna färga håret i brown innan dess.



Hej hej.

Glasögon!

Just det idag var jag hos synoptikern för en synundersökning och ja har dålig syn på hö ögat så dags att bli brillmongo. Men jag märker bara av det när jag kollar på lång håll och tvn. Men testade en massa i butiken och fick med min 3 par hem att testa lite men fortfarande sjuk svårt att välja. Tycker jag ser dum ut i alla men det är väll en vanesak. Får se vilka det blir ska dit imorn.

Åt lunch med mor spicy hot. Mycket gott. Köpte hårfärg så det blir ny färg imorn. Åkte o drack kaffe hos sandra o handlade på öob o willys. Sedan till farmor o farfar för att få råd om brillerna men ingen hjälp där inte.

Har lagat kyckling wook med cashernötter ikväll= gott om man tog bort grönsakerna men då skulle det ju inte vara någon wook. Har nog tagit av och på glasögonen 1000 gånger móch ändå vet jag inte. Mask gillade alla fall ett par o kanske. Nu sitter han med pistolen o spelar call of duty på wii. Håller på o skickar bilder till min mor men nätet på kvällarna ute på landet är inte att leka med.

Imorn blir det då jobb sedan att åka till stan med brillerna sen ska jag köpa fiskar till min tank och en grönsak.  Nu ska jag värma mjölk och äta semla =) puss.

Frulle bulle

Har gjort en wonderbar frukost. Med egenpressad jucie, mannagrynsgröt, kokt ägg o the. Smakade tummen upp!
Ska snart in i duschen ska till stan luncha med mor och fixa lite. Ska till b-town o lämna skidor o datastuff.

Älskar att det är inbygt minneskortläsare på min nya dator så smidigt blir ju mera kort här då =)

Fettisdagen idag. 10 dagar kvar till lön. Charterresor är otroligt dyra just nu förutom till spain men är end ca 7 celcius där för tillfället.

Hungrey

Det börjar kurra magen. Men mask är o grejar med nåt så ska försöka hålla mig tills han kommer hem. Blir plugg o råddjursgryta =) Imorn blir det semlor är fettisdagen. Idag har det varit jobb och helgen som varit också. Hade en pain in the ass dag i söndags! Ledig imorn, har planer på att testa en tur i vilsta på längden. Men har inga så måste hyra på kanitcenter men vet inte var det ligger, de öppnar 10- sent. Ska rådfråga med skol råtti.

Hur såg toapapper ut på ljuva 80-talet? fanns det glada får och färgglada tomtar runt julen att fräsha till ändan med?


Snart mat

Hejsan.
Sitter i mörkret och smurfar runt med datorn. Kom hem från jobbet för ett tag sen var o handlade på enkängen ef men visste inte vad. Ska äta mat snart pannbiff o plugg.  Är lite halv besviken men inget att ta upp här. Har varit påväg att köpa akvariefiskar ett par dagar den här veckan men dom har varit under medicinering så får vänta till nästa vecka. Ska en två kuhli ålar skit tuffa små svart/oranga randiga.

Alla hjärtans dag på söndag och fettisdagen på tisdag men jag ska tjuvstarta idag men och göra några sj köpte allt försig så ska bara kladda ihop några stycken. Mumma =)

Märkte idag att facebook är förnyat, jag tyckte inte det var bra brukar inte bry mig så mycket annars men inte denna gång hittar inte allt jag vill ha.

Nu plingade det i micron= matdags. Hej.

Samordnard jobb

Idag håller jag på att testa lite nya saker. Sitter som samordnare på jobbet och tar emot alla samtal och fixar runt. Än så länge har det gått hyfsat har råkat kopplat nån person fel bara. Är faktiskt lite roligt att få testa på någonting nytt. Ska utala mig fullt efter att dagen är slut. Ef jobbet ska jag träffa Sandy o råtti på en fika =). Sen när jag kommer hem hoppas jag att Mr M har fixat kött till mig. / Emma

Free day

Vart att jag blev ledig idag. Dem ringde från bemaningen och ville att jag skulle jobba på solåsen 12-21 men det var ja inte så sugen på, har liksom ingen lust att lägga kvällen där. Har ju blivi värsta försäljaren försöker få ihop det med skidorna som jag håller på och säljer. Några har skickat mejl att jag ska skicka dom med bussfrakt men känns lite krångligt. En är på väg att kolla på dem nu. Jag hade pratat med en igår som också var sugen. Ähh får se hur det blir huvudsaken dom blir sålda den här säsongen. Skönt om det blir klart på förmiddagen så kan ja dra i till stan.

Imorse kokade jag gröt, och nu dricker ja latte. Har varit ute och hämtat många L ved och knallat med hunden som föföljer mig vart jag än går just nu ligger han brevid mig till vänster. Tycker nog jag är tråkig som sitter vid datorn och inte leker med honom.

Hörs senare.

Blocket annons

Nu har jag lagt ut mina twintip skidor på blocket så hoppas på att någon är sugen på dom =)
http://www.blocket.se/sodermanland/Twintip_skidor_25826873.htm?ca=12&w=1

Ska snart fara till jobbet, har skurat runt i köket och grejat så nu är det fräsht mikron såg ut som en slaskhink men nu ser den som ny ut. Ska ge mina fiskar mat för dom ser väldigt hungriga ut.





Hejpa!

Avatar 3D

God dagens.
Igår var  mr mask och jag på bio, åkte till ´heron city för att kolla på avatar med 3d briller. Vart en jävligt cool känsla kändes som man var med i filmen och kunde ta i sakerna. Filmen var bättre än förväntan gillar inte äventyrsfilmer men denna var en aning annorlunda men ändå så himla lika alla amerikanska filmer. Helt klart värt besväret och priset att med filmen. Kan rekomendera.

Helgens arbetsdagar är avklarade men har en kväll att se framemot idag. Är förmodligen ledig tre dagar sen =) , Kanske ta och hitta på nåt med råtti o sandy. Nu är min kanel latte slut ska ta och gå på dass nu.


Pizza

Idag har jag ätit pizza en capriozza men var sugen på kebab men alla gör vi misstag. Jobbade till fyra stannade på vägen och handlade godis och gott ska kolla på tv. Men just nu är den avstängd i protest mot att jag måste bestämma. Ska på Avatar imorn med mask, han tvingar mig att T

Busat i snön

Har varit ute och busat i snön med hunden. Kan ju inte säga annat än att det är väldigt mycket snö ute. Han brottade ned mig ett antal gånger så är lite blöt nu gav bra kondition alla fall. Skottade väldigt mycket snö också så slipper åka till gymmet idag. Synd bara att det började snöa förfullt precis när jag kom in.

Har precis ätit lunch, kinamat från igår. Skeat gott. Ska ta och fixa till min päls på benen börjar känna mig lite maskulin men bor man på landet så gör man ;)

                   

Sälen

Nu är det dags att lägga till ett inlägg.
Sitter framför teven och glor efter en heldag i bilen. Har varit i sälen över helgen åkte hem i snöovädret. Tog ett bra tag extra pga snön. Åkte med päron o bror. Körde hårt med päronen i skidbacken. Sista dagen testade Jan och jag att ta en skidlektion som var väldigt givande, tyngden på dalskidan så får man till en schysst carvingsväng. Vart mycket roligare att åka då. Sista åken igår blev på brädan gick väll sisådär men både uåå och ned kom utan skrubbsår eller brutna ben. Har varit underbart väder, kallt men då bättre underlag.

Passade även på att köpa ett par nya skidor. Var lite tveksam i början eftersom dem är för långa mot vad de "ska" vara men tydligen är det inte riktigt så att man ska ha till näsan längre. Vart lite stabilare i svängarna men tråkigt att det inte var så lätta offpist där mina gamla var pörfekt. Så Ska sälja mina gamla twin tip skidor ca 147 cm k2 standardbindning. Om du är intresserad :P

Imorn har jag planerat att antingen åka till stallet eller åka till gymmet kanske en kopp kaffe hos någon frivillig. Har fått för mig att jag vill åka längdskidor också kanske i helgen men får se hur det blir med den saken ska kolla om jag kan hitta några att åka med bara och sen någon som kan lära mig men verkar ju inte så värst svårt. Måste ju bara vara att föra sig fram och tillbaka.  
                                               
Ne tillräckligt för denna gång ska till sängen och läsa tidning sov gott hejpa!


RSS 2.0