Pipa igen

Hej! kom hem för ett tag sen käkade lite mat. Har varit o ridit drog sen till cattis o rökte vattenpipa. Trevligt =) Imorn ska ja jobba hela dagen sen så far ja till evelyn :D yeee Sista gången ja ska jobba i stallet skönt som fan o slippa det.
image74
Min lilla Harry
image75
Cattis o Jag :D

Smoke my watterpipe

God morgon. Har ni sovit gott inatt? Är ledig från skolan idag. Så har hunnit städat undan i mitt rum o fixat med tvätten. Så nu har ja vart duktig. Lite synd att det är monligt ute så det går inte o sola men det verkar som dom försvinner snart. Man kan ju hoppas det alla fall.

Igår åkte ja, piine, karro o Cattis till vilsta. Vi grillade choklad o marsmawolls fast det smakade fisk. Inge gott. Becka kom dit ett tag också =). Vi spelade kubb cattis o ja vann oslagbart ;) Sen åkte vi o hämta min vattenpipa hoss evelyn :D Satt o smoka hela kvällen hos cattis sen. Prata gamla goa tider haha så skönt. Ni är underbara tjejer! Vi cruisade runt med lite fräsh julmusik också. Blev en lycad torsdagskväll. Sen fick man en lång o skön sovmorgon som ja inte haft på länge.

Jag tror ja ska försöka ut o springa eller gå en bit sen. Tar det lungt alla fall ska ju rida ikväll, så man orkar med det också. Ha en trevligt sommardag :D hejpa
image70
Piiine
image71
Karro
image72
Cattis
image73
Jag

Fiskpinne

Nu är ja hemma. Åkte med Sandra hem. Hon är så duktig men ack så arg ;) haha. Ska äta firrepinne idag. Sen ska ja åka till vilsta typ flirta med turkar haha nee ja vet inte nåt mobbat alla fall :P japp nu har ja inge mera o säga hej då!

Wahlbom

Sitter hos sandra nu. Hon äär inne o ducshar. yee ska följa med henne o övningsköra sen. Hon sköter sig nog bra :P Skolan är nästan slut nu. Ledig imorn på måndag, tisdag, onsdag sen avslutning på torsdagen!  skönt som fan. Ska ut o äta med klassen på onsdag på Akroplis nice ;) Jag har hittat mina kära nycklar också. Vaktmästaren hade dom. Skönt så ja kan göra klart allt o lämna in mina böcker.
Min brosha visade mig igår nån sida där man kunde fråga saker, asså den hade svar på allt. det var skit coolt. ja kan lägga upp länken senare idag. Japp fint väder idag så har legat ute i solen i skolan men vart lite röd faktiskt. Näsan ser ju inte vacker ut heller. Japp men nu ska ja gitta tror sandra är klar och det är hon :P hejpa

Vurpa

Japp jag har gjort en lite vurka idag haha. Det syns på nosen. Provred ju hästen igen, skulle testa hur hon var o hoppa men men man får skylla sig själv ibland. Ja överlevde den här gången med. Skolan idag med, gjorde inte så mycket jobbigt. Min grupp vann nutidsfrågorna på samhällskunskapen alla fall ;) bäst eller vad! Jaa har solat idag också det syns också på nosen :P haha kanske blir bättre tills imorn kan man ju hoppas. Den där jävla psykologin och naturkunskapen måste vara klart tills imorn men det är det inte det suger! kommer ju inte få betyg då. Har inte hittat mina nycklar heller =( anal o pung! Ätit chebab rulle idag också. från hållsta pizzeria liksom ;) halllaa Fast det är inge bra. usshh dåligt samvete. Ska knalla vidare nu o se om ja hittar någon nyckel eller om ja hittar nån snubbe som vill göra min läxa hejpa.

ARG

fuck ja hittar inte mina nycklar till skåpet i skolan! har massa böker att lämna in annars får ja betala dom pallar inte det! Andra nyckeln som är borta nu. Asså typ sista veckan så jävla dumt. Ja har letat typ överallt. Om ja inte hittar den bryter ja upp låset och köper ett nytt så behöver ingen veta nåt. haha det funkar säkert.

Ja ska försöka glömma det nu. Jag var faktiskt ute o sprang förut skönt som fan, hade bra tempo hela vägen också. Sen när ja var tillbaka kollade ja tv med pappa det var typ en dokumentär om gubben i österriket som stängde in sin dotter och våldtog henne. Det är så jävla sjukt att än tänka tanken att göra så mot sitt eget barn. Mot nån överhuvudtaget. Så himla hemskt att kolla på men man vill ändå fortsätta och kolla. Ussh finns så jävla mycket hemska saker runt i världen som mår bättre av att inte veta.

Hittade bilden på mig när ja precis klarade körkortet på krekoas.se haha inte vakert men ja har ju klarat det precis så det är nice ;D kan lägga upp den. Skolan imorn har foto också som jag btw har fått MVG på gissa om man är glad ;P mitt första MVG liksom. Ska lägga in ett par bilder på usb minnet tills imorn. Ska åka o provrida den där hästen igen efter skolan också. Jag vill testa hur hon är att hoppa. Vill ju utveckla det lite mera så får se. Sen är det snart sommarlov skönt som fan men måste börja smida härliga resor men trevliga hoes.
Nu ska ja ta och sussa. Puss o kram image69

Örnen

Har tagit kort på örnen till den där skoluppgiften ska lägga in två av dom. :P image67
image68

Godis

AA precis jag äter godis! det är inte alls bra men det är alla fall naturgodis lite bättre haha eller inte. Var så sugen så köpte lite förut när ja gick runt på stan. Var med Linn o Malin o köpte brännbollsträ till våran lärare som ska sluta. Det var ju nästa helt omöjligt att hitta nåt men gjorde det till sist. Sen gitta råtti iväg så knalla runt med malin. Sen så hälsade ja på farmor hon hade fått cellgiftbehandling idag =/ men hon verkade ganska pigg ändå. Hon blir bara piggare o gladare hela tiden =) min lilla farmor. Sen åkte jag helt helt helt helt helt själv till mina kusiner. Dom visste inte att ja klarat körkortet så sånt är alltid kul. Lekte lite med Bianca den lilla plutten men hon var så elak hon dödade bara myrorna haha sen grävde vi ner dom. Blev nästan nerbrottade av Lucas o hans kompis men nja orkade stå emot dom. Tur de så man inte är tunnis :P Köpte ett par shorts på gina bara vanliga gröna. Storlek 34!!!!!! fan det trodde ja inte att ja kunde ha men men bra är väll det.

image66

Scule

Är i skolan. Det är inte okej! Fast ja fick veta att jag har G i matte så slipper det resten av terminen skönt som fan. Ska snart ringa Evelyn måste prata med henne. Ska lyssna på nån sak i hörsalen sen om projektarbetet sen slutar jag. Vill ner på stan o köpa nåt kanske ett par snygga shorts på gina eller nåt annat fick min lilla lön idag. Fan bara att det var så lite den här månaden. Nu när det är sommar o man behöver massa pengar. Men får ju mera nästa månad så får vänta på den. Har inge mera kul o säga nu så hare!

Ful människa

http://youtube.com/watch?v=vixwcHWOiWo
as ful och ja menar det! Länkar för ja vet inte hur man får in det så man kan kolla dirket får ta o lära mig det nån gång. Har varit ute o ridit med lisa, vi racade runt i skogen. Sen när ja kommer hem han örnie boy bakat scons eller hur det stavat då var man ju inte lite förvånad men det satt fint. Inte nyttigt men skit samma red ju massa :P Ne nu ska ja sova börjar halv nio imorn så måste ju orka upp. Jag ska nog börja med o blogga från mobilen det kan vara lite kul ibland =) hare skutt bra/ Emma

Foton

Nu har ja suttit och försökt göra iorning några av bilderna men fuck att man inte är bra på det. Men men det var alla fall bättre än innan ju. Jag har faktiskt ätit en tårtbit också som pappa hade fått av farmor igår och det var himla fräsigt.  Skiter i skolan idag gör nog något annat smart. Mat ska jag göra snart åhhh pannbiff kanske ;D inte helt fel.
      

Morgon

Hej dagens. Vaknade förut imorse men väntade med att gå upp till bror o mam hade åkt men jag väntade lite för länge. Och efterrsom det inte går så många bussar här ute i urskogen så blire ingen skola för mig idag. Eller jo om ja har lust så kan ja ta bussen vid två hinner med en lektion då men inte troligt att ja gör det. Det är skönt att vara hemma ska nog softa hela dagen tror ja. Skulle vara skönt och träna men det inte vara bra när man har ont i halsen så kankse kan gå ut och gå alla fall. Bättre än ingenting. Jag kanske är så duktig och pluggar. Måste fan göra dom där grejorna skolan är ju snart slut o annars får ja ju inget betyg. rövhål. Men hoppas att du får en trevligt dag må ja säga / E

Natti

Haj! Vart ute med och racade med hästar för ett tag sen. Tog massa kort till en skolsak så håller på o laddar in dom nu. tänkte leta reda på fatman sen sova lite. Sov morgon imorn börjar klockan 10 :D yes skönt. Sov gott alle sammans


            

Bilder

Nu är jag hemma igen. Har varit och provridit en häst. Hon hade ett as gulligt föl på 3 månader. Hästen var helt okej, verkade inte vara så himla utbildad. Problemet var att hon ville ha hjälp 3 dagar i veckan och att vi skulle dela på hästen. Det är en himla massa tid och pengar som jag inte tror jag har. På sommarn 750 sen tror ja hon ville ha 1100 plus dela på skoningen. Det känns inte som det skulle funka för min del. 1-2 dagar passar mig bättre och kanske 500 i månaden men men får se hon skulle höra av sig på tisdag, ja skulle vilja testa och hoppa henne lite också. Vill ju kunna sattsa lite där med. ähh sluttjatat om de nu. Tror ja ska ta lite foto på min bror till en skoluppgift sen kanske prata med lisa hon frågade förut om ja ville rida med henne får se får se. Tänkte ja skulle lägga upp några bilder också. puss o kram

10 dagar kvar

hell yeee 10 dagar kvar sen är det sommarlov ;D fett skönt!  Om typ en timma ska ja åka o provrida en polle =) får se hur det blir. Sen kanske cattis o ja skulle till skogen beror på det med sörru.

Igår var ja i stockholm min hög gravida kusin fyllde 30 år grattis =) Körde nästan hela vägen dit och hela vägen hem. Det var fan inte det lättaste när man kom in i själva stockohlm, 4-5 körfält alla bytte hej vilt. Men jag fixade det alla afall ;) Sen grillade jag körv med ankorna i vilsta. Men dom stoppade bara upp körven i analen så ja ville inte ha bröd till.

I fredags red ja, det gick super. Sen cruisa ja runt med min bitch. Vi kollade på bio också= what happends in Veges. Det var bra. Jag ska nog ta och lägga in lite bilder från kameran också. Lägger kanske in några av dom sen.
Just de igår vare safari, mycket safari.
Hare/ ET                                                                                                                                                                    

God morning

:D Så nu är det morning igen. Jag ska skjutsa mamma till jobbet sen åker jag till skolan, haha det låter så tufft ;) yeee. Har idrott idag, vi skulle springa spåret så ja ska djura som fan då. Ska få bättre tid än förra gången. Gjorde det på 17 minuter sist och det var typ ett halvår sen eller ja länge sen alla fall :P ska klara det på max 15 minuter men det kommer jag väll aldrig fixa. Får se hur det blir. Ikväll ska ja till stallet sen skulle Evelyn o ja ut o göra nåe vet inte vad det blir men nå trevligt tror ja alla fall. Men nu ska vi åka ha en bra dag :D puss o kram Emma

msdjgnäsd

http://youtube.com/watch?v=SrkgGViiLeA = den var himla trevlig tycker jag :D

http://hem.passagen.se/danjelslan/ = kolla dom bra låtarna av slan attack as sköna ;D

KÖRKORT

JAG HAR FÅTT ETT ALLDELES EGET KÖRKORT!
 
Åhhh det är så jävla skönt kan itne fatta det. gaaaahh säger ja bara. Körde upp kvart över åtta imorse missa en sak men klarade alla fall så skönt skönt. Sen gick ja till skolan men sa inget. Sen gick ja iväg till mamma o fråga om man fick bjuda på en åktur haha så klart liksom ;) ja lånade bilen sen åkte ja till skolan o så fick linn skunk hon trodde ju att ja hade snott bilen och åkt iväg själv men ne då ;) Det blev en sväng till donken vid västerleden med linn och caitlin. Så jävla skönt att bara kunna åka iväg hur man vill. Ställde bilen vid skolan så ja kan åka med den sen :D haha sen hämtar ja mamma när hon har slutat. 

Just nu håller ja på och skriva cv ska väll fortasätta med det snart eller nån annan gång. hare / E

Pringles

Haj haj fisk. hihi äre bra? Jag är mätt har ätit mat nyss= moss. Kollade på ett avsnitt andra avenyn också. Ska nog ta o plugga lite till kanske, gjorde lite när ja kom hem förut.  Har inte så mycket kvar nu två grejer sen är jag redo för SOMMARLOV! ska bli asome. Kollade Millas schema förut, jobbar några dagar tillsammans men inte så mycket som ja vill. ja räknade mina timmar fick 180-190 cirkus typ 6 veckor=30 tim/vecka.

Kom på en rolig sak Caitlin sa för nån dag sen,
Caitlin till Sandra: Åhh vilka mjuka kinder du har
Sandra till Caitlin: jaha ok
Caitlin till Sandra: ungefär som en fitta
Sandra förklarade för caitlin hur glad hon blev och erbjöd sig att vara provdocka så alla i klassen fick sitta och jämföra om det var samma lenhet på sandras kind och fitta. Snällt Sandra att du alltid ställer upp när det behövs.
Ha en trevligt kväll homie

image51Hittade en bild som visar att någon, ja vet inte vem tycker att pringles är gott

Super mario

Haj haj fisk. Som du kanske ser så ser men blogg lite annorlunda ut nu. Milla har varit så snäll och hjälpt mig med det Super bra blev det :D as nöjd hon är bra på det där den tjejen. Vi sitter och spelar super mario men ja är ju som sagt inte så bra på det men kommer bli nån gång i framtiden. HAHA eller inte. Milla äger på och spela. Vi har ätit nudlar. Har varit i skolan idag, vi hade bara två lektioner idag skulle jobba hemma ska göra det sen nån gång :P Jag hade tänkt att gå förbi jobbet men ssk var inte där idag och imorn så kanske tar det på fredag eller nåt. 

Det var ett tag sen ja skrev men nu när min blogg är så himla tuff så ska jag nog skriva lite ibland. Vad tycker du om resultatet? =)
Under helgen jobbade jag, var lite tung o jobbigt men så är det ibland. Bättre lycka nästa gång. 
Hej hej på dej / Emma 
 image50

Paddel tur på en våt sjö

Precis som du ser så har jag vart ute till havs idag. Läskigt men roligt som fan. Först vart det en frisk cykeltur med Sandra från hållsta till sommarhemmet i skogstorp. Där skulle vi paddla med klassen det var jag, jeja och linn i en båt. Vi ägde ju lätt ALLA stort! Först åkte vi till vatten renings någonting. Var typ ett studiebesök kan ja tro. Sen paddel vidare till nåt ställe men alla åkte för sakta så vi hann med ett par fika pauser. Och lite upptäcksfärder ut i vassen och lite annat trevligt. sen tog jejje fram en fet bazooka o sprängde en svan fy fan vad blod det flög, sen kom tillsynes mannan o drog fram en fet uzi o peppra skiten ur oss , sen mecka jag up en FET gås som vi dela på. Sen helt stenade gick jag o jejje till hobbex o köpte deras fetaste kniv . sen gick vi in på nordea banken o råna den vi fick sjukt mycke cash . sen när vi stod utanför o rökte en garre kom bängen . då gitta vi mot söder till en polare - men hon var inte hemma så vi fick dra hem till mig . så stekte jag pankakor o grädde sjukt gott efter en hård arbets dag ;) men sewn börja jeje tjafsa så jag drog fram en helt ny 22a o la ett skott i pannan så hon dog , sen drog jag en FET lina ladd sen drog jag på ett STORT disco i siftinge o dunka på alla emos sen vart jag fett trött o drog hem o skulle sova , men hadde glömt nyckeln så jag tog min räcer pärla till rothofvs parken o knoppa under en buske.

Tuna park

Köpte ju lite på Tuna park en tröja från carlings så klart. Och hittade en bikini på inter sport. Klippte mig även resultatet vart bra just nu men vet inte hur det blir när ja tvättar det får se, imorn ser man väll kanske ut som ett litet troll men vi ska ju bara vara ute i naturen så att säga :P Annars blev det inte något mera inhandlat men ska leta vidare efter ett par snygga jeans shorts någon som har något förslag? =) / ET
    

Sur/arg/besviken

Ingen bra dag idag. Nationella på morgonen som var jobbigt. Sen gick ja till Sandra vi gjorde paj skit god, okej det var bra. Sen följde ja med dom till skolan själv hade man ju slutat men ja tog mig en sväng med Ingeborg :D Hon bajsade på trotoaren och ja hade ingen påse= en till dålig sak. Sen tog jag bussen till milla vi åkte till tuna park. Letade efter ett par jeansskorts men hittade ju inga som satt som ja ville= dåligt. Fast ja hittade alla fall en bikini och en tröja= dåligt för det kostar pengar. Sen går allt piss när jag kör= bajs dåligt. När jag kommer hem har jag fått räkning från mobilen som var för dyr igen = dåligt. Har redan massa att betala och får lite pengar nästa månad med. Imorn ska vi paddla kanot och det ska bli dåligt väder=sugigt. Jag ska cykla dit= dåligt jobbigt. Massa läxor i skolan= dåligt. Men jag tror det mest ligger i att jag är besviken på mig själv, att jag aldrig tar tag i dom sakerna som måste göras. Känns som man bara vill krypa under sängen och komma fram till sommarlovet och bara ha det skönt.
Det här vart ett väldigt negativt inlägg men hoppas att det kommer vända kanske till imorn om ja har tur. / E image42

......

Hatar rubriker man kommer aldrig på någon bra. Orkar inte skriva mycket tänkte ja skulle sova snart så. Vart i skolan idag sen hänka ja på Sandra vi kolla gay saker ;) haha sen var pappa och ja ute o körde lite granna han blir ja inte lika arg på som mamma men det händer man han med :P Idag har jag faktiskt pluggat också inte så mycket men en början alla fall :P ska nog försöka imorn med. Kanske till och med onsdag... skulle nog behövas så allt kommer in till sommaren. Är det nån som har något bra förslag på nån kur som minskar sockersuget? ja satt och letade men det verkade så oseriöst. Så klart med ett rimligt pris har inte så mycket kvar just nu =( men får väll snåla tills sommaren. harej en trevlig kväll :D / ETimage41

peace and love

nu har ja köpt biljetterna till P&L kostade lite men ja hoppas det är värt det. Ska även betala 700 till pappa för en kurs och telefonen =( surt som fan. Men hade ju sparat lite pengar så får leva på dom ett tag. kommer ju inte gå så bra men ska försöka.

HATAR skolan just nu. Ligger ju efter men när man försöker gör nåt går det ju inte inget fastnar o så tar det ju aldrig slut. Det är bara massa jobbiga uppgifter o skriva massa massa papper. hej då!

Rin ran run

IMORSE VAR JAG UTE OCH SPRANG INNAN FRULLEN ;) inte illa va? kändes bra förutom att det var skitvarm. Har solat ett tag ska ut igen måste ju göra några försök att bi brun nu när det är varmt vet ju aldrig när det vänder :P  Men det har då inte hänt mycket är fortfarande lika lik blek. Väntar på att örnie ska vakna också så ska han få posa lite med biran :P haha det är en skoluppgift. hare skutt

Film tajm

Har precis sättit på en film good luck chuck som inte verkar vilja börja nu heller. ahhh nu blir ja sur måste ju leta ny film då. Idag har det vart varm. ja sitter ju bra här orka! Pratade med acne nyss vi ska ha fett kul i sommar :D nu började den visst :P haha onödigt att bli arg på nåt som funkar. Hare en skön tid. / E

Work

Kom precis hem från jobbet skönt o tjäna lite pengar var ju dessutom storhelgs tillägg så det tackar man inte nej till ;) hehe men nu ska ja ut i solen så man kankse får lite färg alla fall. hare gött!

Solen

=) ligger ju nu i solen o stheker. Skönt som fan men ska nog snart vända på mig o ta lite på framsidan. Måste ta bort sminket också. Vi hade inte så mycket i skolan idag prov på morgonen gick nog ok kan ja tro. Sen gympa då skulle vi åka inlines men det suger ja på så åkte bara lite sen joggade ja med dom andra runt en tur i vår fina stad. Sen gick vi o shetket i solen ;P mycket soligt och varmt idag må ja säga. Sist en matte lektion där gjorde ja en groda och en drake. Sen åkte ja med mammsen o åt glass onyttigt ja vet men gott ja vet. Så kom hem för ett litet tag sen. Ikväll ska ja rida sen skulle mamma ph jag ut och åka lite. Jobbet imorn. Idag vart det bara en bild haha men kameran ligger inne och det är på tok för lång dit. Ne nu ska ja rulla runt som en valros lite. hare

Stockholm

God kväller gott folk! Ska ta min dag i korthet. Började min dag med att åka till skolan var där ett tag sen så tog Sandra och jag tåget upp till stockholm, hon skulle och skära lite i tutte. Hon var så duktig så =) Vi han ju så klart med att gå lite i centrum som var så trevligt må ja säga :D Köpte till och med en present till min lilla bror en ask kopp med braj på hehe han vart glader alla fall. Även en  as cool tröja på carlings och lite annat onödigt. Kan lägga upp några bilder om det inte segar då skiter ja i det. Vi åt på nåt luffigt ställe. Köpte massa småsaker också :P sånt som hör till big city liksom. Vi tog 8 tåget hem sen.Snart ska jag nog vandra vidare mot duschen ska ju till skolan imorn med, prov direkt på morgonen inte bra. Sov härligt! puss hej
 

Barbie

http://se.barbie.com/ = haha tufft som fan ;) gör typ ditt eget rum.

http://fadern.blogg.se/ den var lite annorlunda får jag nog ta och säga haha inte misstolkas men lite rolig. Jag gillar när folk har lite åsikter och vågar stå för dom men ibland kan man ju ta det lite lungt och inte hetsa upp folk.
 
God natt nu ska jag sova, hoppas du får marddrömmar inatt =) om mig så klart!

BLOD

Haj och mask haft en bra dag?? Ja min dag har sett typ tråkig ut för skolan e ju inte kul faktiskt. Nationella matte på morgonen men det gick ju inte för sig haha bättre lycka nästa gång istället. Sen typ chilla runt kommer inte ihåg hade foto sista lektionen men vi gjorde inget då drog ner på stan med milla ett tag o träffade Cattis o piiine dom skulle bränna flerre men ja skulle vara en vänlig människa och göra en god gärning. Mamma hämtade mig o fäljde med när ja skulle lämna blod det var ju första gången så var ju nervös, nålen är ju tjock. Fast det var inte så farligt klart det känndes att blodet minskade, känndes som en liten blodigen som sög ut massa blod haha ne inte precis men samma sak. När hon drog ut nålen då började det sätta far i skallen så hon tippade ner sängen annars hade ja väll ramlat av vill ju inte göra om det som jag och min bror gjorde när vi var små. Båda svimmade när vi var med pappa när han skulle lämna det var typ 8 år sen men det var en som kom ihåg det där så det var lite kul :P Men fick ligga i sängen där ett tag sen käka o tare lugnt bara annars hade a nog ramlat ihop skulle ja tro.

Som du kanske ser så har ja tagit bort mina hajar det såg så rörigt ut men ja var inte nöjd med det hära heller men det får vara ett tag så ska ja komma på nå bra o fixa =) det får bli en annan gång. Imorn blire stockholm med sandra vi tar 12 eller 1 tåget. Ska följa med henne och kolla bobsen sen blire ju stan så klart :D ska bli trevligt dom fan<3
Åhh det går ju inte att ladda upp mera bilder. Men sandra ringde alla fall nu och det var lite kul hon var skit dyng haha o vi som ska till sthlm imorn kanske inte så bra o vara bakis då men om man har lust med det så :P haha
Ha en trevlig kväll och en trevlig torsdag imorn =)
     

Stekta gröna tomater

jo det känns bra nu verkar som antalet läsare ökar nu när ja skriver ibland liksom ;) har diskuterat med milla i skolan o ja ska inom en framtid göra om min blogg till något fint haha om ja nu nån gång ska kunna lyckas med det. Men den som väntar får se. Var med pevelyn efter skolan vi han med mycket idag kan ja säga först en runda till biblan för att plugga lite sen fikade vi, gick på stan, donken, cyklade från borsökna till vilsta fram och tilbaka för att gå på en clinic om sits träning. Måste bara säga att det var jobbigt att skjutsa eve hela vägen med punka på cykeln dessutom. Men man fick ju alla fall lite motion helt gratis så varför klaga? jag MÅSTE klippa mig snart det ser ju ut som en kompost. ussh ja skulle bara vilja kapa det helt just nu men skulle ångra mig så jävla mycket. Har inte hunnit lagt upp några bilder från kameran kom hem typ nyss har bara ätit och ducshat, så ska ja sova snart också. btw så köpte ja en tröja idag kommer nog ha på mig den imorgon så :D men ha en trevlig natt för nu ska ja sova så att ja är pigg tills vi ska göra nationella i matte imorn asså direkt på morgonen också jobbigt=JA!  Men fick ju nästan mvg på förra så borde ju få G alla fal. Slut shablat nu hare!                                                                      

123456789

Det funkade så då ska ja ta o skriva lite :P Skolan idag som alla andra dagar. Slutar om tio minuter då ska ja ringa till my bitch ja tror hon också slutade då men man får väll ta och vänta femton minuter en kvart sisådär. Annars så har milla vart helt beng idag hon har retat mig hela dagen lång =( men ja ska ge igen imorn för det hon har gjort. Hoa kom till skolan idag :D jag vart glad att få sätta på dig igen var så länge sen sist :D OKej på jobbet  i söndags så fick ja mitt schema för sommaren var ledig 2 veckor i slutet så då undrar jag om det är någon som är suger på o åka utomlands då? (A) haha ja e så jävla suger på o bara sticka iväg liksom men ska ju göra det vecka 26 också men vill åka iväg mera också. Äntligen funkar det alla logga in på msn är ju segt som fasen. Jag har nu idag även bestämt mig för att börja skriva lite mera inlägg o se om det blir flera som läser för annars så tror ja att ja kommer att tröttna o sluta som ja håller på och göra just nu men ja skriver alla fall så att just du som läser ska bli glad hoppas ja ??? är mina inlägg kassa eller duger dom att läsa om du inte har något annat att göra? Ne färdig skrivet för min del just, kanske skriver ett inlägg ikväll eller nåt får se men alla ha en bra dag hare puss :D


Schule

Ska bara testa om det går att skriva inlägg i skolan detr funkar bara ibland så det känns onödigt att skriva om det ändå inte funkar.

4 kids i en byggnad

Haj o fisk! Skolan idag var soft som fan haha vi var fyra stycken där så helt okej för min del så ägnade dagen åt film o softande. Såg bröderna lejonhjärta, den var så läskig när man var liten har aldrig vågat kolla när draken kommer men idag gjorde ja faktiskt det haha stolt liksom ;) Men sen råkade ja somna på historian ett antal gånger men ska vara piggare imorn alla fall då ska ja vara med min bitch. Jobbade hela helgen ungefär. Feta laxar väntar. fan att skriva blogg suger när ingen läser det ju =/ men kanske är lite flera snart kan man ju hoppas alla fall. Fast visst ja skriver inte så ofta men när ja väl gör det läser inte nån alla fall. Om det fortsätter så kommer ja snart att lägga ned den här skiten så du vet det! hej då!

Valborg

oh ja valborg idag om det är nån som inte har lagt märket till det. Var ute och red med Lisen imorse. Sen åkte ja till evelyn softa där med dexy boy ett tag sen till hennes place vid sanden. ja vette fan men åkte flotte på borsökna sjön sen. Ja har kommit på att nån gång i mitt liv ska ja bygga en sån och den ska ja ha i skogstorp kanske gör det i sommar ;) nån som hjälper mig? yoo praty väskan måste också bli klar det är ju snart dags liksom guys ;) jo men sen så drog vi till en släkt brasa som dom säkert tände med bark, men men ja har allla fall snackat engelska idag för nån homie till evelyn hade utbytesstudent med sig.Borde fett så G i engelska för det nu :P haha ja missade nationella igår så måste göra om det nästa år men skit samma då kanske ja hinner träna lite så ja klarat. Är ju inte bäst på engelska men amerikanen förstod vad ja menade o det är ju huvudsaken ;) sörru. ska nog sova snart har liksom m
ingenting att göra. Blir nog att ut o rida med lisa imorn med, får se om det blir flera skrapsår denna gång ;) haha fick det sist alla fall. LEDIG LEDIG LEDIG flera dagar nu men ska jobba hela helgen så ja tror inte det bli nå party då men ja har inte bestämt om ja ska på Malin party hon fyller ju liksom hela 18 år ;) grattis liksom. Ja har för mig ATT  fluff ochså har fyllt eller så gör hon det snart men grattis :D men hoppas alla haft en trevlig helg! hare

RSS 2.0