Ullared

Sitter i bilen påväg till ullared. Har väll nån timme kvar el så. Åkte igårkväll o stanna o sov i jönköping. Jag ska handla MYCKET! Det är ganska fint landskap här nere. 89 kvar till gtb men fartkameror på vägen så flyter inte på som det ska.

Ullared

Sitter i bilen påväg till ullared. Har väll nån timme kvar el så. Åkte igårkväll o stanna o sov i jönköping. Jag ska handla MYCKET! Det är ganska fint landskap här nere. 89 kvar till gtb men fartkameror på vägen så flyter inte på som det ska.

B-town

Är ute i urskogen just nu. Åkte bussen efter jobbet hit ska hämta hem min gula bil som Jan har fixat lite med. Har två dagar kvar o jobba sen får jag åka till Ullared =).

I helgen var jag på ceasars dop i sthlm och på kvällen var kock bror på besök o lagade mat. Var ute i skogen och jagade djur på söndagen på kvällen skaffade vi ett akvarium med ett par fiskar i.

Imorn ska jag laga flygande jacob till middag

Puss o kram

mysterium

Jag har fått ett underligt mysterium som jag ska lägga ner mycket tid att grubbla på. Men kanske bäst att hålla det hemligt så det inte försvinner :P
Var kanske lite förvirrad efter jobbet, märker när jag är inne och hanlar på ica Ekängen att min tröja sitter bak o fram då vart jag lite generad. Gick ganska fort att handla.
Nokian haikaplatan 7.
Idag ska jag bli bjuden på revbensspjäll och tårta =) Åt två supergoda muffins på jobbet idag cupcake är såå gott. I helgen ska vi på dop pojken ska bli en ceasar går förmodligen på stan en sväng innan. Planerat att fixa akvariet på söndag, har köpt grus till det, Jobba mån-ons, torsdag-söndag Ullared området.
Imorn ska evelyn och jag basta o softa =) Det ska bli trevligt

Puss hej

---

Söndags och ska snart åka till jobbet ska bli skönt. Jobbar till tio sen jobbar ja hela nästa vecka lite segt just nu 8 dagar i rad men ska väll gå det med. Var ute en långpromenad med hunden imorse kallt ´men skönt. Ska hem till mor o far ett par dagar så ska se till att ladda in lite bilder från kameran så kanske det dycker upp någon här.
Nu ska ja ta o byta kläder och åka

hej då.


Kryssning

Kom igår hem från en cinerella kryssning med mor kicki. Var nog inte som det brukar vara på helgerna nu var det pensionärer med rullatorer och annat smått o gott men vi hade trevligt åt och drack gott tills halv fyra då ville jag sova. Bra o ha mor och dotter times ibland och vi var inte osams en enda gång.
Idag har jag ridit i skogen och sedan åkte jag till stan och fikade med kusin o mor.

Har för första gången varit och "stor" handla med min mor när jag ska ha allt själv el vad man säger. Ny upplevelse. Hela frysen är proppfull nu men det kan vara skönt då slipper man hanlda på ett tag.

Sitter och äter en findus just nu och den smakade väldigt bra kyckling på indonesiskt vis med basmatiris+ yoghurtbröd. Smakade ej snabbmat.

Testade att blanda en drink med vatten nyss ingen höjdare men ändå helt ok. Ska sätta mig framför tv och ta av mig kläder för det börjar hetta till i stugan.

Puss o hej

vistelsen på huset

Så sant sitter på huset och skriver just nu men det är ändå ganska skönt avslappnande på något sätt att vara ifred där ingen stör. Börjar kanske vara illa när datorn följer med överallt. Har idag varit på strängnäs marknad väldigt mycket folk och kallt annars trevligt att ta en provsmaks runda. Har bjudit mina päron på kaffe och bullar dem verkade nöjda. Var ute på harrys med min käre vänn Rakel igår trevligt om man bortser det dåliga draget men bättre än att sitta hemma! som det förmodligen blir idag. men det är väldigt äkligt här så skulle inte sitta fel o städa. Det spelas fin musik på tvn. Och magen bara växer och växer men gott är ju det. Ska nog ta och lyfta på den delade delen nu innan den fastnar.

Hejpa.

höst storm

Det blåser riktig storm ute och jag sitter i stugan med en brasa och ingen tv! Den har sagt ifrån så det känns lite ödsligt här ute i ingenstans. Ska jobba kväll idag så har nåt o göra idag alla fall. Eller ska inte jobba på riktigt ska ha en intro dag. Nu tror jag snart att jag måste bestämma mig vad jag vill göra med mitt liv annars kommer det snart vara slut och jag har inte gjort ett ända vettigt. Ska ta tag i det här och nu! aa nästan men idag eller imorn alla fall. Ska ringa samtal och grubbla lite. Snart nytt år och då måste det vara massa saker på gång.

RSS 2.0