Dagens

Hej hej!
Idag är det väldigt vackert väder men temeraturen är inte lika vacker är ensadt 18 grader här hos päronfamiljen. Vaknade precis efter att ha somnat på spikmattan så är lite öm o prickig på ryggen just nu men det går över får se om man blir så pigg o frisk som det sägs att man blir utav den. Åker till jobbet vid ett o slutar tio så ska göra lite gröt o nåt annat kul innan. Är ledig efter det än så länge så vet ej vad som händer. Kanske ta en sväng till västerås? =)
puss o kram skumbanan

Stockholm

Har precis kommit hem från en tur i stockholm. Tog min gula räcer upp till huddingen nybakta bullar och kaffe sen en runda i stan. Hittade inte mycket tröja o nån halsduk kom på massa saker när alla affärer hade stängt. På vägen hem hitttade jag HLR, landsinformation, bilfunktioner och mycket mera på gpsn. Imorn ska jag jobba så ska sova tidigt idag.  Nu:tv! hej

God middag

Har nu ätit frukost och det smakade ok. Jobbade från halv två igår till klockan sju imorse så blev ett par timmar men 10 av dom blev kval övertid =) Har fått jobba massor nu efter sommaren, blir överbombad med olika tider från bemmaningen när jag redan har tider. Katten pelle ger mig en mördarblick för att jag inte har släppt ut honom eller gett han mat. Jobbar hela helgen men har ändå inget annat roligt att göra som sagt vart tog livet vägen? går ju bara ut på äta, jobba o sova. Har ingen kontakt med den yttre världen alls. Bror henke har sagt att han ska laga middag idag jag hoppas han gör det, skulle sitta fint i kistan

hej

Min gula räcer bil

Jag måste ju ta och lägga upp en bild på min lilla bil =).
Sommaren är över och livet rullar på fortare än aldrig förr. Jobbar cirka dygnet runt, har ju två ställen så blir ena på dagen andra på kvällen/ nattten men ingen som ser det eftersom det är kommunen och landstinget ;).
Hade en kräftskiva med max i helgen. Linn, cristian och eve morten kom på en portion kräftor bada tunna och chilla på landet. Annars har sommaren gått bra synd att det är höst bara men verkar som man kommer få jobba en hel del så kanske inte är så farligt för då kan man ju åka iväg ordentligt många gånger till vinter 2 skidsemestrar och en sol semester ska jag försöka sattsa på =).
Sov till ett idag men jobbade ju natten så då får man det annars brukar jag gå upp senast åtta o sitta på potta.
puss hej







RSS 2.0