Solsken

Solen skiner som bara den utanför fönstret härligt men är för varmt för min del att vara ute. Lagade ungstekt falukorv och potatis mos nyss vart himla smarrigt. Igår blev det wokade nudlar. Jobbar kväll imorn men ska komma upp i hyfsad tid alla fall hade jag tänkt. Hade tänkt att baka nåt kul men har varken ork eller tid så det får vara.

MIdsommar

Önskar alla en trevligt midsommar helg.

Var hemma hos linn igår var himla trevligt. Körde lite lekar ute med jordgubbar och glass.
Just nu känner jag mig väldigt äcklig men funderar på en dusch inte lukta ush.
Sätter mig väll ute i regnet sen och deppar

Walk of life

Hello har jobbat idag och har ätt aldeles för mycket fika på jobbet. För mitt dåliga samvete för allt kalori intag har jag tagit trapporna varje gång och det är ändå 8 våningar varje gång. Men man blir ju så trött utav det dåliga vädret. Men såg på löpsedeln idag att det varma vädret är påväg men går det att lita på det?
Midsommar imorn jobbar dag sen har jag planerat med linn att dra ihop något hemma hos henne. Får se vad det blir men ska baka något idag som vi kan äta imorn all fall. Spela kubb blir det nog. Sedan är jag ledig resten av helgen =) Ska till farmor och äta middag någon dag och fortsätta med mitt eviga sökande.

Jordnöts kaka

Idag har jag lagat pannbiff saknade feta osten men vart helt ok ändå. Bakade en jordnöts kaka till efterätt som smakade väldigt bra.

2 ägg
3 dl socker

3 dl vetemjöl
150 gr smält margarin
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200 g salta jordnötter

Vispa ihop ägg och socker, blanda sedan i allt utom jordnötterna. Bred ut smeten i en större form med bakplåtspapper strö över jordnötterna. Grädda i mitten av ugnen 200 grader 10-15 minuter. Skär kakan i bitar innan den kallnar.

Riktigt smaskig om jag får lägga till. Glöm inte att recepter är från huvudet så lite inte på mig till 100%.

Nu ska jag ta och hitta på något soft

             

Äntligen vackert väder

Såklart börjar det vackra vädret när man ska jobba. Är inte förvånad. Jobbar kväll idag så börjar halv två, det är ganska segt att gå och vänta på att få börja jobba och sen när man kommer hem är man dö trött. Jobbar alla fall dag resten av veckan får ett bättre liv då.

Sitter och dricker kaffe och tycker allmännt synd om mig själv. Är torr på armen och kaffet är snart kallt

hej då

Gustavsvik

Har varit och badat i gustavsvik idag himla schönt med ett dopp i de blå. Nja inte blå men badade faktiskt ute äve fast det regnade. Himla trevligt måste ja påstå.

Nu är jag faktiskt lite spänd väntar på att klockan ska bli åtta. Jobba imorn och resten av veckan. Midsommar på fredag vad händer då???... ingen aning men massa jordgubbar alla fall.

Fuck det ville inte som jag ville!!!!

En vecka senare

Just idag var det en vecka sedan allt studenter slutade skolan. Skönt men ändå inte.
Full fart på jobbet varje dag. Har varit ledig två dagar nu men ska til jobbet vid två. Skönt skönt. Ledig imorn tänkte dra till gustavsvik då eftersom vädret inte tillåter ett bad i det fria. Sen jobb resten av veckan och måste fundera ut vad jag ska göra på midsommar men något blir det ju så klart.

Var i vilsta igår och kollade på sm tävlingarna och marknaden. Åkte med moder till lager 157 sen och kollade lite. Köpte ett par jeans, linnen o trosor. Smakade även en av dem godaste kakor jag någonsin ätit! en Snickerskaka som jag nästan skulle kunna döda för. Tror vi har ett recept på såna och jag bara måste göra såna någongång snart.

Ska ta och plocka undan lite granna nu sen åka till jobbet. Ha en skön söndag.

STUDENT 2009

Jag har tagit studenten fy fan vad jag är bra!
Nu är det gjort och kommer aldrig göras igen. Var en underbar dag på många sätt. Både kul och spännande men också helt hemskt att allt kommer att förädras. Men jag hoppas att kunna hålla kontakten med dem flesta från klassen.
Och vad som händer till hösten har jag ingen aning om men det visar väll sig. Ska jobba min första dag på kirurgen idag börjar 13.30-21.45 så inget "sommarlov" heller dom är det slut på. Och så är det fint väder då vill man ju bara stanna ute men nej ska vara inomhus hela sommaren. Jobbar i helgen också så för mig kommer det inte hända mycket på ett tag.
Letar efter bil nu också så är det någon som vet en liten och billig bil till salu?
Ne nu ska jag ta och fixa mig så jag kan ta och gå till bussen. Ska ner till mamma innan jobbet och bada eftersom jag har sagt att efter studenten ska jag börja komma igång så det är bara att sätta igång.
Puss och hej

student depp!

Är lite deppig över studenten- Känns inge bra köpte skor idag men dom är både fula, äckliga och osköna kommer dö i dom. Klänningen blev klar idag men jag har gjort den så dåligt så den har redan gått sönder =(. Vädret ska bli skit regn och svin kallt. Kungen och massa annat firande kommer göra våran student mindre och ta våran plats.
Och vad kommer hända med mitt liv nu? Allt kommer att förändras. Kommer bli helt ensam utan kompisar, jobb el framtid.

Helt klart deppigt just nu men ska på fika med lärarna imorn så kanske bäst att ta med näsdukar om man blir ledsen i ögat. Sov gott

Helgen

Tjo bree.
Sitter i skolan och väntar på att oraklet ska komma. Har lämnat in böcker och städat ur skåpet. Så nu är det snart helt slut. Blir massa saker att släpa till bilen men det fixar sig. Ska ner på stan med oraklet och köpa saker till att pynta flaket. Måste kolla på student skor också. Det är ju bara 4 dagar kvar nu! Helt sjukt. Klänningen är inte ens klar än så känns inte jätte bra men ska försöka få den klar imorgon.
I helgen var jag ute hos max var någon fem kamp var så himla best att ja vann en stol. Var trevligt även fast det var himla mycket folk.
Ska provrida en häst idag så får se hur det kommer att gå =) Tänkte försöka hinna med att hälsa på farmor o farfar idag också.
Hare gött

RSS 2.0