Dagens

Har varit jävligt trött men vet inte vf. Har varit på väg o somna flera gånger. Hade en religonslektion på morgonen sen gympa. Orientering ja sprang runt i skogen med malin vi var fett bra var dom enda i klassen som ens hade hittat några nummer. Sprang som små djur i skogen. Äta luch efter det fett god med veg mat ;) håltimmen gick milla o ja ner på stan o kolla lite. Köpte present till min bror som fyller 17 år på söndag =) Hade två lektioner efter det. Måste bara säga att våran matte lärare är grymt skön. Där är ett land och det är det andra talet som måste lära sig språket :P eller du får inte diskriminera talen alla måste vara lika glada. Yes åkte hem med mor o hennes vänner eller ja åkte hem halva vägen själv dom skulle till lager 157 o mamma sms o sa att dom hade skidkläder och jag är ledig imorn och mor o far åker till västerås så kanske kan passa på o åka dit ;) eller så gör ja något annat ointressant.

Jag ska snart åka in till tuna park och köpe mig och min far usb minne =) sen ska jag besöka farmor o farfar en lite sväng hade jag tänkt mig hare bra puss hej

God natt

Nu ska ja läsa min engelska bok sen ska jag sova. Kollade på idol förut och sen på okänt vitte el nåt liknande. Persbrandt var med :P har målat naglarna också . Var ute o promenerade med bror också =). Det är så surt ja hittar inte min sladd till kameran så kan inte ladda in mina bilder har massa men ska leta som  fan imorn efter den. Ne nu ska ja stänga av datorn så den får sova lite granna den med =)

Spex foto

Tog det trevligt spex fotot i skolan idag =) vi var men in black o det var helt okej fint ;) eller  nice om ja får bestämma. Alla hade kavaj o musche o sandras ingeborg var med en liten gullig mops :D

Men jag började dagen med att åka till vilsta o rida en privatlektion för stina på trevor o ja kan inte fatta gallop längre! men annars gick det bra var ju länge sen jag red seriöst. Sen stressa ja som fan till sjukhuset för att lämna blod. Gick bra, vart inte som förra gången ja lämnade då höll ja på o svimma. Åkte till skolan sen hade lektion i fem minuter sen börja vi fixa oss till kortet. Efter skolan åkte jag hem o red på lakris =) körde hårt med honom hoppade några skutt, galloperade till monsterbacken i hållsta och tillbaka han vart en lite sjö efter det :P
Örnen sa att han ville följa med mig ut o gå men ja vet inte om han har ändrat sig eller nåt. Just nu sitter han o lirar guitar.
Har tvätta "min" lilla bil också den var så fin så fin :D imorn blire skolan hela dagen sen hoppas ja att det är nån som  har lust att träna med mig =) Fredagen vet ja inte om ja ska rida eller inte. Jobba på lördag, party hos eve på kvällen :D fira lille bror på söndag och jag har inte köpt något åt han än.
 
    Puss hej

Snabbt säger jag hej

Hej. Ska sova snart. Ska ha privatlektion klockan åtta imorn så måste åka kvart över sju kanske känns lite segt men roligt o träna lite ordentligt. Halv tio ska ja lämna blod sen börjar ja skolan 10.40 omvårdnad ska ha muntlig redovisning och jag har inga papper kvar ;) 11.45 är det sista skolfoto med Op3A lite sorligt men sant. Det ska vara ett skämtfoto o vi ska vara men in black ja har fixat en hel utfit så det kommer bli skit bra men är fan fortfarande ledsen att vi inte ska vara tamponger så himla udda liksom. Sen slutar vi efter det. Ska åka hem och rida då sen har ja lova pappa halv att tvätta bilen men det ska ja nog göra så man kan åka runt i en fin bil det är alltid kul =) Nu ska ja läsa lite i min engelska bok som ja fattar 50/50 av ungefär. Sov gott puss hej

Shule

Suger men jag är här alla fall. Har två lektioner kvar har inte haft nåt o göra sen imorse typ men skönt för då kan jag sitta vi datorn för hemma har ju internet slutat fungera vet inte vf men nåt med berdbandsbolaget för det funkar inte för lisa heller. Bajskorv säger jag bara!
Det var ett tag sen ja skrev så ska ta helgen lite kort. I fredags var ja nere på stan med piiine o handlade present till eve. På kvällen festade ja med tandlöse bo, cattis, piiine, gabri o jerba. Förfest hos en gammal bonde. Sen gick vi till en annan fest men det slutade med att securitas kom o slängde ut oss och när vi är på väg till bussen snubblar bo i slår sänder tänderna. Den lilla tösen säger jag bara. Ena framtanden böjde sig bakåt och den andra gick halft av o ett jack i läppen så jag följde med en ambulansen upp till sjukan. Dom gjorde inte så mycket där tog trycket o alkotest 2.0 promille ;) haha tur att dom inte tog på mig alla fall ;) hon såg jävligt söt ut helt blodig o tandlös men vi var bara där till tre tror ja sen stanna ja över hos bo över natten så hon inte behövde sova själver. Hunden väckte mig men hon är söt ändå =)
I lördags skulle vi fira eve, morten hade fixat ett barnkalas på donken skämmig som fan men kul som fan haha.
Förkrök hos eve med morten, fluff, kalle, affe o hans tjej. Sen drog vi ut på krogen det var nice som fan. ;) Fick fan inte sova länge skulle åka till mina kusiner vid 11 men tårta sitter alltid bra ;) Testade nitedo wie den där plattan man står på vet inte vad det heter åkte backhoppning ;) fett bra var ja. Var på bana o red med lisa. collo var jätte duktig men han orkar ju inte så mycket vi avslutade med o tävla lite på åkern. Åkte på "middag" hemma hos eve sen med hennes vänner Gött som fan eftersom det var pannbiff ;) Careboxen var ju ändå best.
Lång dag  i skolan slutar 17.40 började halv nio imorse men har inte haft nåt att göra eller ärligt så har ja inte orkat men börjar matten om en timme. Imorn blire att åka till vingåker med eve o morten kanske nån mera också. halvstudiedag också så slutar vid tolv både tisdag o onsdag :D yes
Just de min kusin johan hade köpte en as snygg dator! Fast lite dyr för mig men vart jävligt sugen på o sälja min o köpa den.

Städning

Därför: det är fett stökigt hade pysslestund med mig själv igår. Och så vanknade jag inatt o hade värsta huvudvärken, mensvärk och illamående så stökade till ordenligt då. Så klart ska ja ta reda på det nån gång. Vet inte när det sker har massa annat o göra idag. Inte att träna tror ja alla fall är stel o träningsvärk i ryggen så ja tror ja sparar det. Kanske blir en liten ridtur med lisa. Sen blire party tonigt :D Imorn ska vi fira eve det blir förmodligen kalas på donken ja kunde inte slå det förslaget som morten hade kommit på men det är jävligt bra tycker hon ska ha turtelsdräckt på sig medans hon äter. Och nu hoppas ja verkligen att hon inte läser min blogg det brukar hon inte göra men du som läser får inte säga det till henne! i kill you! Lovade o gå nut på krogen imorn med så nu kommer alla pengarna rycka ;) men skit samma. Mycket saker på gång för mig just nu som ja måste spara till men ja har varit hemma två helger nu så det behövs faktikst. Fast jag är inte på party humör men kanske är för man vakna för inte så länge sen.
Och min bilskiva är repad! :O bajs o mitt lime wire funkar inte så ja har inget kul att lyssna på när ja cruisar runt fast det är inte alla låtar som laggar.
Föresten har piiine o jag pratat om att åka på kryssning den måndagen efter hon har fyllt nån som hänger med? ;) party liksom. hör av dig :D pus hej

Skolfoto

Det var skolfoto idag o sånt tycker väll ingen om men skit samma ja ställde upp o var med men fick ju fan sitta ner då som jag hatar det blir fullt med prinskorvar på magen som syns oerhört mhycket!
På religionen kollade vi på en film om olika sekter och ja måste bara säga att dom som styr såna måste vara helt sprängda i bomben det är ju helt sjuk hur allt det funkar skulle aldrig vilja gå med i en sånt ja tror ja skulle må så dåligt av det. Har det bra som jag lever nu. Men efter det gympa spelade boll ja var djurig men det är kul o bråka funderade för ett tag sen att testa på rudgby för att få av alla energi men skulle säkert vara skit läskigt när nån kommer springade mot en för att tackla ner en. Ne det räcker med tacklingarna i skolan o lite bus för mig. Håltimme efter det gick o käkade i skolan sen gick jag till wahlbom där caitlin o bianca va =) sen gick vi o tog kortet. En lektion där vi planerade barnkalas efter det. Sen sist men inte misnt en mattelektion o ja måste fan säga matte är ROLIGT alla fall när man fattar vad man håller på med. Åkte med pappa o handlade lite mat o på systemet sen köpte vi KINAMAT mumma så har moffat i mig massa friterat o allt. Har suttit o pysslat tills nu men ja kan inte säga med vad ;) hemlis ska läsa lite eller sova snart har ont i huvet och mår illa lite och ja har ändå inget att göra så varför inte skönt o lägga sig tidigt nån gång hare gött pussi <3

Malmköping

Igår följde ja med Jeja hem efterskolan men så lätt var det inte att komma dit kan ja säga. Jeja tog en tidigare buss o ja skulle ta en vid tretiden för hon ville hälsa på sin farfar innan. Hänkade på Bianca o hennes kille dom släppte av mig hemma hos jeja men hon var ju kvar hos sin farfar så ja försökte hitta till busshållplatsen o det tog sin lilla tid efterlite funderande kom jag rätt men hon svarade ju inte på mobilen så ja satte mig mobbad som jag är i en buske typ en 20 minuter till hon call me. Vi fick besök av en Hanna som peta i min näsa. Åkte ut på vishan ockå till hennes far. Söta o illaluktande hundar. Men vi vart homies ändå.
Det var en soft kväll fast vi inte gjorde så mycket =) danke <3 igen nån gång kanske? Jejas syster fyllde 16 år idag men jag var trött så jag kom aldrig o grattade henne men grattis ändå :P

Var på studiebesök på röntgen med klassen idag. Det var kul men man har ju redan vart där ett par gånger. Båda för egen del och andras. Men fick jämnföra massa röntgenplåtar det var intressant.
Käkade på royal kitchen på lunchen med sandra, milla, johanna o bianca sketa gott vare och som vanligt var det ja som moffade mest. Det är så det ska vara ;)
Föreläsning med hare krisha mukada mu typ lite speciell o seg karl fast det var kul o höra andras syn på livet. Åkte med busen hem efterskolan o åkte ganska snart igen in till stan för att träna med pajn o fittdippen :D Det var skönt att minska ett hg flerre men jag har redan ätit tillbaka det ;)

Kollade på idol nyss o det är ju så jävla kul o se alla som tror dom är så bra haha ja bara skrattar ÅT dom. Nu sitter ja med pappa o kollar på efterlyst o det är inte lika kul men spännande.
Imorn är det skolfoto också o sånt hatar ja men ska vara med ändå måste bara hitta vad ja ska ha på mig. Värst är ju att vi har gympa innan o ja blir alltid så svettg o röd hahah fult låter det men får väll ha 5cm smink som .... brukar ha.
Harry pojken ligger på mattan o kollar runt han är så söt :D och grabben är geggig i ögat också.


Mönstring

Jag har blivit kallad till mönstring! Hur läskigt är inte det på en skala 1-10? oj oj oj ja hade glömt bort det totalt det var så länge sen ja ansökte så ja trodde dom inte ville ha mig. Så det 27-28 oktober ska ja vara nere i Göteborg. Får väll se hur det slutar men eftersom jag är tjej så är det ju inget krav ja kan välja sjäv om ja vill gå eller inte. Tror ja skulle kunna gå senare men inte nu direkt efter skolan det finns så mycket annat kul man kan göra. Men att komma in på rid regementet skulle ja kanske inte tacka nej till ja vet inte ush ja e så förvirrad va ska ja göra liksom?
O skolan fixa så vi kan  åka till England och Lettland men det kommer ju ingen vart med det. Får inte tag i nån i lettland bara nån lett som snackar på lettiska fattar ju sisådär nada.
Har varit i skolan ungefär hela dagen från halv 9 till halv 6 så ja är lagom pigg just nu men får väll samla lite krafter till morgondagen med en film eller sitta kvar vid den här skitsaken. Eller den är faktiskt bra man kan göra jävligt massa saker med en dator. Ha nu en trevlig kväll idag =) hejpa

Glömde bilderna









Tuna Park

Piiine o ja hade en trevlig stund på tuna park :D <3 Hon hade inga pengar så hon köpte inge men ja köpte ett par skor, ett halsband och örhängen ska lägga upp bilder sen för den som vill se =) Det tog ett tag innan ja kunde bestämma mig om ja skulle ha skorna eller inte skulle vilja haft en storlek mindre så vi han åka in till stan o kolla där och äta på besta spicy ho :D nummer 4 så klart också ;) sen tillbaka til tuna park för att ta skorna alla fall ja tror nog det blir bra problemet är ju å klart att dom är vita o snart kommer der börja bli lerit o bött över allt så dom kommer väll snart bi skitiga men shit samma. Får väll köpa nya sen om det behövs det är ju bara converse skor så det kommer ju bli för kallt sen också. Men vita skor är ju så damn snyggt ;) JUst de köpte nagelack också det ena var snyggt och det andra var fult men det visste ja ju inte innan :P Och jag har bestämmt mig för att köpa gym kort så man kan bli veck med alla celluliter o det lösa flerret som är överallt. Nån dag den här veckan som kommer ska ja göra det . Det kommer bli sjuk skönt att kunna börja röra på sig igen ja har varit så himla lat ett bra tag nu men ja tror ja ska ta en promnad nu när ja har skrivit färdigt eftersom ja inte är sjuk längre =) Och det betyder skola imorn med =( ja gillar den verkligen inte men vem gör egentligen det? oj shit nu känner ja mig hungrig igen även fast ja nyss åt men ja ska hålla mig o inte äta nåty isåfall en frukt eller nåt sånt liknande annars kommer ja förstöra min ändring på träning o kost som ja ska försöka hålla. Tråkigt att ja har varit hemma hela den här helgen typ men nästa helg vem vill parta gärnet med mig då? :D annars lovar ja att ja gör det själv om ingen pallar ;) men tror alltid det är nån som vill görat. Ha en trevlig kväll o vi hörs kanske igen Glöm inte att vara ärlig! puss hej

Solen är tillbaka

aa men den lär ju inte stanna så länge tror ja. Det skulle vara kul om snön kom snart så man kan åka massa skidor för det är så satans kul :D Nu är ja klart för att åka till tuna park med piiine väntar bara på att hon ska bli klar =) som ja tror hon är snart ska dricka kaffe med pappa o sen vet ja inte. Plocka undan lite kanske. Tror ja ska rida med lisa sen får se hur de blir. Så ha en trevligt dag o säg till om det är nåt du inte gillr. Puss hej

Rubriker suger

Ja kommer aldrig på vad ja ska skriva för rubrik det blir alltid nåt fult. Vad är det som ska stå där bara nåt helt meningslöst eller måste det höra ihop med inlägget? ja har ingen aning.
Var o hämtade min bror nyss från bussen tidigare än vi bestämt så det var ju skönt ska försöka sova också.
Ikväll har ja suttit framför datorn o spelat spel japp sant barn spel rollercoaster gick jävligt bra ska ja säga. Det är fan jävligt kul o spela meningslösa spel tiden gick ju lite fortare också. Ja har även kolla på en film 21 den funka. Hoppas att ja har nåt kul att göra imorn alla fall. Får värsta anfallen eller nåt annat stört av att vara hemma så här mycket. Faktiskt så känner ja mig riktigt besviken just nu på vissa personer bryr dom sig verkligen på riktigt eller är det bara ett spel för att själva känna sig glada? vissa vet jag bryr sig på riktigt men det är några som står nära som ja tror så om faktiskt men klart ja kan ha fel men ja det känns som det ligger lite sanning i det. Jag kan väll inte vara helt trög? eller så är jag så jävla egoistiskt att ja bara tänker på att ja ska ha det bra. Det har ja svårt att bestämma men ja känner mig inte helt ego. Alla är egoistiska mer eller mindre men lite ska man vara, annars bryter man ju ihop. Ne slut på mitt skit snack. Ni som inte känner igen er som ja tror dom flesta inte gör så ta inte åt er men ni som känner igen er och kan erkänna att ni kanske inte alltid har rätt ta åt er och ändra på er istället. Om det är nåt jag gör dåligt/fel eller vad som inte passar dig berätta det för mig annars kommer ja aldrig veta om det och kommer aldrig kunna ändra på mig? tack för att du läste all denna skit får se om ja ever skriver igen. hej då!

Tråkig lördag

Oerhört tråkig lördag kommer det här bli är sjuk så är hemma och har varit de sen i torsdags men det är skönt att slippa skolan ett tag. Men nu börjar de bli riktigt tråkigt har inget alls att göra. Skulle vilja åka in till tuna park men dom stänger ändå snart så det är kanske lite onödigt, man ser ju ut som hej kom o hjälp mig också. Fast igår åkte ja till piiine o kollade på film med henne o krabban blev bara en dont mess with zoahn = Helt okej bra. Och idag har ja resat min garderob o tagit bort allt gammal som är furt. Blev väldigt mycket. Var med lisa igår också vi körde hästarna o shit vad svettiga dom blev efter den lilla rundan. Tjockis pelle ligger o sover i min säng just nu o det har han typ gjort hela dan kom till mig imorse innan ja gick upp sen har han bara rört sig för att kolla om det fanns nån mat eller snurra runt ett varv =) ja tror ja ska sätta på en rulle eller nåt sånt så ja har nåe o göra. Hare gött puss hej

Om puzzy ändå var gott

Tja de är Jeja som sitter här och filurar på emmas blogg. tänkte bara berätta lite om dagen,:
  1. Pelle/kattfan fes i bilen, Camilla gillade inte lukten.
  2. Pelle/kattfan hoppa ut från kattburen och gjorde hellikoptern i bilen.
  3. Pella/kattfan juckade på Kristina/emmas mamma.



En dag kvar av veckan, sedan ska emma nuppa med en skyltdocka på H&m.

emma och jeja

Skolan

Sitter i skolan har slutat ska dra till bussen om typ treminuter ellr kanske två ;) ja vet inte. Ska hem o göra nåt som ja inte vet än men kommer komma på sen kanske baka en kaka eller nåt annat gott eller så tar man en liten tur i skogen. Jag har varit övertött o jobbig hela dagen hoppas det 'är ok. Igår hade ja pussy sjukan också men nu ska ja dra till bussen eller sätta på mig jackan alla fall pussu hejpa

Puzzy man

Im the mig puzzy man. speak with me about your feature and then everything is perfekt. The bibel and i have a special realition.


Bye bye bajskorv

RSS 2.0