Lordag

Skeat fint väder idag så skulle vara skönt att steaka lite men åker kanske in till stan.
Idag har jag ingen röst kvar, jo lite granna men det är inte mycket så för att spara på den ska jag försöka att inte prata så mycket men hur lätt är det när någon frågar en saker? man måste liksom svara och det blir så ensamt att inte prata så det lär jag göra alla fall men kanske minska på det en aning.
Finns ingen frulle hemma= tråkigt.

Måste tipsa om en soft låt. Om du har spotify sök på rakel med terje nohr så himla sjöön ;)

God natt

Nu ska jag strax sussa men ska skriva lite först tänkte jag. Idag har jag då varit seg men åkte in till stan och drog till sandra sen gick vi till Ulla våran lärare som bjöd på mat, paj och luftgevär var himla trevligt måste ja påstå. Sen gick vi en sväng till Linn och spelade spel och nu ligger jag här och funderar på livet mening.
Imorn tror jag att min mor kommer tvinga upp mig alldeles för tidigt för att åka in till stan ska inhandla krafs till studenten
Blir att åka ut till landet på kvällen lär stanna där hela helgen också. Blir full fart helt enkel.
MÅSTE fixa studentskor snart men jag hittar verkligen inga snygga vita skor, finns massa svarta men inte vita. Funderar på att bryta traditionen med att ha svarta skor har trots allt svart på klänningen så kan inte vara så himla farligt?
Lill killen Harry kom hem idag han har varit borta ett tag nu så trevligt att råka på honom så nu ska han hållas inomhus ett tag. mohaha.
Dröm söta drömmar puss o kram skumbanan.

Bakis dag

Idag har det varit segt att komma ur sängen men jag lyckades ändå komma upp ganska tidigt om man tänker på när ja somna. Hade en trevligt kväll igår med massa brudar först after work på nybron sen hos sandra och spela spel, en sväng på grappa och sedan harrys. Var himla trevligt men efterfesten vart inte lyckad!
Ska strax knalla iväg till bussen ska in till stan och köpa blomma/något till våran lärare för vi ska dit på middag idag. Himla gulligt at henne att bjuda hem hela klassen på mat. Åh fan kom på nu att ja lovade att ta med kubb men det vill jag inte släpa på bussen trodde jag skulle åka bil. Men men kollar om någon annan kan ta med sig det.
Det är helt sjukt att det snart är en vecka kvar till studenten det går bara inte att förstå. Jag kommer inte inse att jag har slutat skolan fören en vecka eller mera efter studenten.
Men nu ska jag ta o dra på mig ett par braller och traska till bussen.
Puss hej!

Rieju drac

Nu har jag lagt ut min moppe på blocket så jag hoppas på att få den såld så jag kan köpa bil snart =)

http://www.blocket.se/sodermanland/Rieju_drac__98_21904889.htm?ca=12&w=1

Har ont i huvet så ska nog släck ner snart för en ny dag väntar med spännande upptäkter. Sov så gott allesammans.

grattis 1 år

Mitt körkort fyller 1 år idag :D batterierna dör om tre minuter.
Ska fira med ett par klasskompisar våra betyg även fast alla inte är så bra. har varit steek väder ute två dagar nu så fick nog lite färg.

Sommar värme

Nu börjar det äntligen kännas som sommaren är påväg. Tråkigt för skolan snart slut och en sammar med arbete att se fram emot men det ska bli skönt med vädret så man kan sola och bada lite.
Var ute i sundbyholm i fredags och kollade på eskils bal. Alla var så fina och dom hade tur med vädret. Har varit trädgårdsmästare hela helgen sått massa morötter, sallad, majs och squazzz. Man får väll hoppas att det tar sig =) skulle vara gott i sommar.
Har nyss leget och stekt i solen tror faktiskt jag fick lite färg men det var nog för jag var så blek innan. Måste ju börja bygga upp til sommaren så man inte hamnar efter. Men ska ut och äta middag i sommarvindarna nu.

Ha en skön Söndags kväll och sov gott.

Frescht



Försöker frescha till bloggen lite får se om jag lyckas med det.

Gorbis

Har precis ätit 2 gorbis. Gott men inte nyttigt. Har nog glömt bort vad jag tänker ibland att ja ska börja ett nyttigt liv men finns så mycket onyttigheter som lockar.
Har sytt lite på klänningen så nu är överdelen klar men nu måste jag bestämma om ja ska ha en helvit klänningen eller med en svart mitten del vad tror du är snyggats till studenten? =)
Ska snart dricka kaffe sen ut med Jan och fixa moppen, få hjälp av kicki med ett skolarbete och göra student inbjudningarna så dom kommer ut i tid.
Svenne banan.

Ledig

Skönt som fan o vara ledig ett par dagar nu även fast jag typ är det varje dag. Igår skulle jag ha skrivit nationella i matte men missade bussen så kom försent, lite surt det enda jag hade kvar i skolan men ska skriva omprov på tisdag dagen innan betygen sätts så måste klara det då. Började jobba halv två till tio riktigt lugnt så klagar inte. Fick mitt sommar schema också verkar vara helt ok. Tror till och med att jag är ledig på midsommar.

Vakna tidigt idag skönt att inte sova bort hela dagen. Ska kolla på min gamla moppe idag som ska säljas och försöka komma lite längre på klänningen eftersom det bara är två veckor kvar till studenten. Hoppas på fint väder i helgen så man kan ut och grilla. Måste ta en dusch nu inte likta ush stå högt i kurs.

God morgon

Tja. Näst sista skoladagen den här veckan =) Har inte mycket kvar där så blir en lugn dag hoppas jag på. Var i skolan igår men gick inte på någon lektion men kollade på korten från balen så nize. Fixade till ett par kort till studenten hemma men  har svårt att välja vilket jag ska ta. Hittade as shyssta bilder så gjorde massa. Svårt beslut. Var ute och red med lisa i regnet efter det. Moder funderar just nu på ullared torsdag el fredag men får se hur det blir med den saken någon som ska med? ;)

Måste fortsätta göra iordning mig så vi kommer iväg i tid hejpa.



Studentkryssning

Tjo. Ahh sitter i skolan och funderar på vad ja ska göra har matte lektion nångång snart men funderar på om ja orkar det eller om ja ska dra vidare nånstans. Vaknade pigg o glad med pelle imorse eller gald var ja kanske inte men det lät bättre. Var på student kryssning i helgen var trevligt men sorry rakel att ja inte pallade med hela morgonen. Men Rakel och jag hade det mysigt i sängen. Var riktigt hungrina när vi kom hem så tog en sväng till donken= ökad vikt! Men ska snart bli fit for figt till sommaren när det slutat regna och lite sånt. Puss hej

Skolan suger hårt

Fan seg som fan med skolan. Sitter med sandra och linn o gör ett arbete om utveckligsstörda och det går skit vi får inget gjort och har muntlig redovisning imorn.
Rakel ska få stryk snart! ska slå henne hårt för hon har inte med sig sitt arbete idag. Har matte om en timme sen hoppas ja hinna ta en sväng på stan och hitta kläder till kryssningen vore nice. ´Vill sova en stund idag också
Puss hej

Oboy vad skoj

Fick mig allt ett gott skratt idag. Var te och red med lisa, hästen gick så lungt o fint men kliver på en brunn och blir skit rädd så han flyger rakt upp i luften samma sak gör lisa men hon landar på backen efteråt, vi red utan skor så det var också roligt så hon vart tvungen att gå i strumpor, ont i ryggen och trasiga tyglar för att hämta skor. HIHI skade glädje är en sann glädje.
Var nära att ja också skulle ramla av, var ute och red en sväng själv tidigare på dagen och lakris har inte blivit riden på två veckor så det var krut i den havremoppen och barbaka red jag också å var nära många gånger att dimpa i backen.

Imorse var jag på blodcentralen och överlämnade lite färskt blod gick bra den här gången. Springa spåret imorn 2,5 km. Blir riktigt tungt och resultatet kommer förmodligen sänka mitt betyg. Just de måste plocka ihop kläder också sen ska ja ringa Rakel. Så hej svejs

13 maj

Stockholm igår, trevligt var på två studiebesök på nevroiva karolinska och på polismuseet. Hann med en sväng på stan också. Hittade en bikini, hawaii och nagel stuff.
Imorse var ja och lämnade blod så missade svenskan men jag kom i slutet och fick veta att ja klarat nationella proven som var det viktigaste =). Hade beök av kommunal på sista lektionen lite bra o veta saker så man inte blir blåst. Åkte hem och har inte gjort ett skit sen dess. Bajs tråkigt har ätit muffins och kollat på datorn. Ska kanske ta tag i något skol arbete lite senare. KRYSSNING i helgen! Inget kvar till STUDENTEN! hej hej super kul

Choklad muffins

Heeej.
Jag har precis bakat chokladmuffins men dom blv sådär inte så goda som dom brukar bli. Jag glömde nämligen bort båda plåtarna i ugnen så dom blev inte lika kladdiga o goa som ja ville men det finns säkert någon annan som vill släcka sitt sockersug med en torr muffins.
Har haft skola idag hela dagen idag segt! men det är verkligen nästan ingenting kvar längre. Bärjar kännas himla konstigt att bara sluta. Men men typ 3 veckor kvar el nåt sånt.
Bal i fredags, var skit skakis och nervös hela dagen men det gick himla bra och var roligt. =) Lägger upp ett par bilder från kvällen. Har varit ute hos max hela helgen men har fått lite skolarbete gjort men tyvärr blev inte min lärare nöjd över arbetet så ska ta tag i det någon dag. Har inte mycket kvar i skolan att göra ett np i matte, kompletera svenska uppgift och en redovisning sen är jag klar med 3 gymnasieår.

Ska alla fall bli himla kul i helgen ska på studentkryssning då med klassen och vi kommer röja fett!


1 mån kvar!

Helt sjukt att det bara är en månad kvar av min skolagång för då tar jag och alla andra tredjeårare studenten! Själva dagen ska bli skit kul och självklart kommer jag vara nervös som tusan men det kommer vara så himla stressigt att ja inte kommer hinna märka av det. Men känns helt skummt att bara lämna skolan helt bakom sig el kanske inte framtiden är inte spådd ännu....

Har lite svårt att skriva just nu har nämligen varit och fixat akrylnaglar idag så dem är ovanligt långa. Tänkte att det skulle vara snyggt till balen som är om två dagar på fredag. Är skit nervös inför det med kommer vara så himla mycket folk där, känns som att jag kommer klanta till något typ ramlar och skrapar upp hela kroppen eller att nån tutte hoppar fram. Ush har haft marddrömmar om balen flera gånger nu. Men bara imorn kvar sen är det dags. Ska försöa lägga upp bilder på det sen. Har varit allmänt dålig på både inlägg och bilduppdatering men ska blir en aningens bättre på den fronten.

Matte prov i skolan imorn =(  fattar=0. Ska snart ta och hoppa till kojs så ha det nize puss o kram

Tisdags regn

Det regnar alltid varje tisdag om man tar bort dem som det är sol på. Just nu sitter jag i skolan o nördar ska väll snart försöka plugga lite men har inte gjort det på nån timme så lär väll ta ett tag till, finns liksom roligare saker än det. Men men hade bara två letkioner idag så ska inte klaga och har fått två redovisningar klara.
Det är ingen som vill vara social med mig måste bara knipa och knipa!

RSS 2.0