Julgranspynt

Jul om två dagar så nyss pyntade ja julegranen inte är ja bra på det men bättre än ingen alls :P
I lördags låg ja kvar i sängen till typ 3 sen drog ja till Morten o umgicks lite med eve o morten gås. Kollade på disaster movie :D o spelade eskilstuna spelet tyvärr fick ja bara stå över varje kast och var allmänt sämst.
Halv åtta hos cakkrin igår pannbiff, lugna favoriter, partyfrillor, chips o candy till film. Schönt som fan.
GOD JUL

Utkast: ...


Sunes jul

Näst sista dagen i skolan innan lovet =) Åkte dit o skulle kolla på film idag men vi kollade bara en halvtimme sen vart vi utslängda så drog hem då. Himla onödigt att komma till skolan hade kunnat ligga kvar i sägen o sovit hela dagen. Kollade på Weed. Bakade även scones o kollade på sunes jul med nybakta brööön. Smasken. Åkte en snabbis till Lager med Örnie men dom får ju aldrig in något nytt där samma saker hela tiden. Fast köpte en enkel grå tröja o en halsduk. Åkte in till stan o tränade body pump med Linn sen skönt som fan var det! Ska försöka lite smått o komma igång igen men vet hur det slutar med den saken håller bara ett litet tag sen har man glömt bort det totalt o äter massa godis o salggar framför tvn 24/7.

Ska till aulan imorn vid 11 sen avslutning i klassrummet. Försökte nyss att få Lisa att komma in till stan efterdet men får se om hon pallrar sig ur sängen. Ska ta o snacka skit med Pär nu tror ja. Sov gott puss hej.

Vilse i B-town

Sant jag har varit totalt vilse i b-town skogen idag. Var ute och red i skogen o skulle  testa en ny väg men det gick inte så bra. Ja trodde att spåren skulle synas så att det bara var att vända hem men nej dom såg jag inte. Det var påväg att bli mörkt så började få lite panik eftersom jag inte hade en aning om vart vi var nånstans. Tror jag gick runt i cirklar o leta men det var stopp åt dom flesta hållen o jag visste inte om ja hade gått åt det hållet det såg likadant ut överallt. Men kom till ett litet kalhygge tillslut o ja kände igen mig men kunde inte komma på vart jag var nånstans men ringe lotta o förtvivlan men hon var i stockholm o kunde ju inte göra så mycket men hade ett hum om vart ja var nånstans. Var inte långt hemmifrån men var uppe på ett stort berg el liknande så var ju inte så lätt att hitta en bra väg ner när man hade hästen med sig som inte är nån bergsget precis. Hamnade i ett kärr också tror lakris klev lite på benet när han inte fick fäste med fötterna men var så löst men mitt humör vart inte bättre det var ju nästankolmörkt så började bli lite brottom att hitta hem. Jag vart så himla glad när jag hittade ut på vägen. Vad skulle jag ha gjort om ja inte hittade hem? Var genomblöt o genomfrusen av all snö o ingenstans att ta skydd. Jag vågade inte tänka vad som skulle ha hänt annars. Ush ne i fortsättningen inte nya upptäckter i skogen det kan ju sluta illa.

Var helt slut när jag kom hem så vid 7 nånting däckade ja i sängen o sov till tio o vart pigg. Börjar bli lite trött nu igen så ska kanske stänga ner snart. Fiskedamm o film i skolan imorn. Skönt att slippa jobba massa för det är ju bara två fagar kvar till jullovet =D pusshej

Mange schmith

Idag han har ju några sjöna låtar. Först basta o bubbel hos evy sen in till stan tydligen mat också så det är bra alla fall =) Åker in till stan snart o möter henne sen får vi se.

Har varit på nån religons debatt på eskil idag. Onödig fakta men lite kul när dom tjafsa lite :P jaja det snöar idag och de är himla trevligt =) hejpa hoj

Inge-B

God dagens kära värld. Idag är det tissda och jag har en hemskt ful krullidutt i huvudet som inte ska få vara kvar länge till.
Har varit i skolan idag inte gjort mycket spelat harpan, pokemon o varit allmänt smart. Gjorde roliga övningar på psykologin alla fall =) Hade typ bara den lektionen. Tog och kidnappade Inge-B o vandrade runt en lååång promenad med henne runt hela staden. Mysigt o plocka bajs också= nej! Har gjort lite små uppgifter i skolan, skulle göra ett vg arbete om judarna men det vart väldigt jobbigt så har inte gjort det. Har spelat massa meningslösa spel sen ja kom hem typ. Himla onödigt att lägga tiden på det men det råkade bli så.
http://www.jesper.nu/onlinespel/action/4794-Ho_ho_ho_yellow_snow/  roligt påhitt men väldigt kort och meningslöst.

Just nu har ja precis målat naglarna så skriver försiktigt så det inte ska förstöras. Ska bara måla ett överlack så är det klart. Imorn har ja blivit halft tvingad att gå o kolla på mange smith på bajs lotus imorn men dom skulle ju bjuda på tacos :D ska ha lite pp innan hos eve o förkrök var länge sen vi gjorde nåt så det är ju på tiden. USSH då måste ja hitta kläder o ha på mig då o så måste ja komma på nåt som ja kan ha på fredag ska på christmas tabel då.

Hej 178 dagar kvar till studenten! Det går ju sjukt fort o snart är det ny år vad händer då?

Puss o kram skummbanan

Halv 8 hos mig

Idag är det andra advent alltså enlige mina beräkningar är det två helger kvar till julafton soft.
Var i vilsta imorse var med på en blåbärs tävling gick ganska bra. Åkte hem o tog en promenade somnade vid tvn. Sen kom bo, cakkrin o häng patt vi hade romantisk middag för fyra halv 8. Gö go mat jag som gjorde den ju ;) 10/10 toasters. Vi lkete kurragömma, botoxs leken och busringde till alla. Himla skön söndag faktiskt dom brukar oftast vara sega men det kan jag inte påstå. Just nu är jag trött som fan men är hungrig också men benen är så himla trötta så dom orkar inte bära ut mig till köket så ja sitter kvar och ber till han där uppe att en fågel ska just ikväll krashlanda i mitt fönster så ja kan fritera honom och sedan äta han rå med vildris till. Men chansen är 1 på 123456789 så jag tror ja spara mig till frulle imorn. Ska sova ,länge som fan till  typ 10 :D ska på studeibesök vid 11 sen bara yvå lektioner till. o typ inga dagar kvart till jul lovet heller. skönt!
 

Mera bilder nån annan gång har massa bilder ja skulle kunna lägga upp men ja ska sätta batterierna på laddning nu tror ja hejpa haj.

Loordag

Haj haj! inte trevligt väder idag! Tuna park idag med mum. Köpte 2 stycke skor, 1 stycke tröja, 1 stycke lampa, 34 stycke godis. Åkte till LH ett tag chilla lite sen har jag skrubbat i badkaret det vra jobbigt. Halv 8 imorn. Vilsta imorn. Läxa imorn.

Asså jag är inte alls på skrivhumör men väll ändå skreiben. Men ska gört nå annat nu hej åh.

Snow man

SNön har kommit och hälsat på här i Eskilstuna igen och jag blir så glad när ja ser dom små vita liven. Men det håller redan på och försvinna är mest slask kvar ute =( hoppas den smälter bort sen blir det jätte kallt o sen kommer det massa massa ny snö som stannar kvar utan att bli slask =D skulle vara as nize ju.

Skolan idag inte kul. Hade religion på morgonen o vi kollade på en dokumetär om en religiös "sekt" eller nåt liknande som spårade ur helt totalt det slutade med att nästan 1000 personer blev förgiftade aa helt sjuk alla fall och man blir rädd om man skulle råka bli lurad av nån och tillslut bli helt besatt. Kommer inte ihåg något namn på sekten eller filmen men det kanske ploppar upp i skallen en vacker dag vet iccke. Sen hade vi gympa, Malin o ja hade snöbollskrig på vägen dit o det är så skönt o härligt att bara krama en liten boll av den vackra vita snön. Lekte massa på gympan kull, spökboll osv kul som fan det var länge sen vi gjorde sånt =) Sen rulla det på tills vi skulle ha matte prov, läraren kom aldrig så vi vandrade vår väg från skolan. Lämna kläder till jerba sen tog ja bussen hem. Mina skor läcker in så strumporna var helt ledsna. Dags o kolla på lite bättre skor tänkte göra det idag med Lisa men hon skulle träna så tvingar med någon annan imorn =) värsta fall går ja fan själv orkar inte frysa om fötterna längre.

Helg imorn det ska bli skönt som fan! Ska kanske ut på nybrn imorn men får se hur jag göraför ja vet inte om jag hinner eftersom jag rider till halv nio o hinna fixa sig tar ju ett tag :P Annars ska ja bara till stallet på söndag. Inget mera har ja planerat men tror ja ska fira lite kusiner också. Hare skutt o bamse kram!

18 karat gold

Kanske dags o skriva el inte. Har inte haft lust med det ett tag, har haft annat för mig om dagarna. Men inte idag för då har jag tid och fick lust att skriva några rader små. Hade bara en lektion i skolan idag svenska o gjorde inget på den heller så har haft en riktigt soft dag. Stannade kvar i skolan och fixa o snacka lite tills klockan ett då åkte ja hem. Har suttit vid datorna o pluggat sen dess. Det är skönt att göra klart  alla arbeten kommer bli skönt när allt är klart eftersom det snart är jullov o då kan man ju hoppas dom inte kommer med nya saker. Nu kom mother, hon ska hjälpa mig o skriva ett arbete så ska göra det nu hejpa!

RSS 2.0