Romme

Hell ye idag har ja vart i romme. bra väder o så men sandra frös men inte så konstigt om man inte har varken glasögon eller termobyxor haha den lilla myran asså :P vart e ganska bra dag men vart inte så mycket åkande första åket ramlar ju sandra o ja hade redan åkt ned för att vänta på henne men så ringer hon att ja ska komma upp för hon har ramlat o kommer inte upp hehe :P så ja får åka upp med liften o hjälpa henne upp, så sitter hon i massa lössnö ute i kanten precis under stolslifen o alla skrattar åt henne stackaren men hon kömpade på rikigt bra hela dagen :D trots att ja var så ivrig att åka hela tiden :P o när vi ska åka upp första gången med ankar liften så stannar den om min skida lossnar så var tvungen att åka ned o fixa det o då går min nagel på supertummen av massa så när ja drar bort biten så börjar min superdupertumme blöda =( men du nu lever den igen =) mm sen var det bara softish hela dagen ;) o imorn ska ja vara lärare nämligen en gympa lärare med linn :D heehe yes men sov gott, gott folk ;)
                                                                           
 

ONsdag kväll

Jao Romme imorn :D yes yes yes länge sen ja åkt skidor nu så ska bli skönt att komma igång en liten uppvärmning tills ja åker med the family karjer. Får se om man håller sig på bena så att säga :P hehe men idag har ja vart i skolan o det var inte viken skoldag som hells utan vi var på eskilstuna krafvärme värk o kollade idad det var ja, linn o milla så gick dit jeja hade försåvit sig den gayen ;) men det var as kul o kolla på allting där verkligen :D aaa sen åkte ja till farmor o farfar han skjutsade mig till bilia det var en fordonslektion ja skulle gå på ja. sen åkte ja till min kusin o lånade ett par skidbyxor av henne för ja hittar inte mina helt borta! mmm så nu ska ja plocka ihop grejorna till imorn p lite sånt :p  så alla har det bra idag och imoron o kanske fredag om ja inte hinner skriva imorn :P fan va skit ja sriver nu men om ja inte slutar så kommer det ju att bli ännu mera haha  men hejpa

Onsdags morgon

Ja nu är det onsdag snart torsdag. O alla andra har sovmoron i klassen utom jag typ det är hemskt! ussh men ja får försöka pallra mig igen den här dagen för imorn ska ja till romme med sandra :D.
Efter skolan ska ja till farmor ofarfar hej ja måste dra

Skolan

Nu sitter ja i skolan ska snart till bussen skönt att komma hem normal tid nån dag har typ kommit hem 10 varje dag nu. Så då ska ja göra läxor o baka bullar, bröd , laga mat o storstäda hehe neep men kanske läxor o baka :P hehe Igår fick ja sprutan o det är skönt ska bara ta en till så sen är ja imun ;) hehe o ja åt en muffins som var god :D men nu ska ja till bussen ha de bra puss hej!

Mälardalens högskola

Nu är ja på mälardalenshögskola håller på o studerar svenska 2 :D så ja kan lära mig det lite bättre alltid bra att ha i bakfickan :D hehe ne ja e med mamma hon skulle kopiera en hel bok så då fick ja gå in på hennes användare. Så ja hoppas att de inte dröjer allt för lång tid här för sen ska vi åka o ta spruta!!!!!!!! uhyyy men det går fort bara in i armen känna det dära spruta uti blodet sen ut med nålen :D:D:D skönt som fan! ne men ja såg att mamma hade bakat chokladmiffins o tyvärr så tackar man ju inte nej till det även fast man borde göra det :P men de smakar ju så himelskt gott åhhhhh i like it som mutsch så ja kommer snart att rulla fram men ja hade tänkt att träna imorn om bosse håller med annars kanske man pallrar sig dit själv eller mor kanske också vill bränna fläsk det vet man aldrig :P Innan så var ja på teori på krekolas o ja klarade första datadelen idag på första försöket fy fan vad glad ja blev då :D O så har ja vart i kuk skolan idag med =(. Men vi ringe eller jag fick lov o ringa runt till eskilstuna energi och miljö idag för att vi ville på studiebesök på kraftvärmeverket på onsdag o de fick vi så dit ska vi kvart i 1 på onsdag år 2008/2034. Nu har ja inget mera tråkigt att raportera så punkt slut.

Sunday

tjo bree små kids! nu har snart hela söndagen gått =( så imorn e de skola som suger pung. men idag har ja alla fall vart med criin ett tag vi kollade på film i am legend den var hyfsat bra. sen har ja faktiskt gjort engelska och psykologi läxa men ja gjorde aldrig de ja hade tänkt att ja skulle göra nämligen historia som ja har ig i för tillfället för den där jävla uppsatsen o massa cp sakerna! nån som e insatt i nationalismen spliuttringen av det osmanska riket el nåt sånt eller imperialismen? skulle vara till stor hjälp :P haha

Just nu ligger pelle i min säng o hårar men han är söt även fast ja vägde han o han gäger för fan 7,5 kg asså det måste vara nån granne som matar honom för han får light mat o typ en dl per dag. Det måste vara så.

Just de min lilla hamster Svea har dött idag =(  .R.I.P. 

lördagg

jo ja hade ju sagt att ja skulle skriva varje dag men ja har helt enkelt inte hunnit har inte vart hemma nånting knapp sen i torsdags morse. Därför att ja åkte till sthl med girlsen direkt efter skolan för att gå på rockbjörnen.
Vi tog swebuss dit för 24 kr nice prise sen åt vi på burgerking o sen tunnelbanan till globen o där tog vi en sväng i deras shoppingcenter :P sen gick vi till hovet för att sendan komma in o väna där o så vidare o sen kom det igång o de var massa massa skoj hela tiden :D bland annat så spelade: tensta,petter,sahara htnights, winnerbäck, mado diao, simpel plan o massa mera :D ja vill bara tack tjejorna för en vonderbar kväll :D måste göras om! o igår var ja trött när ja skulle till skolan så ja kom till gympan för den ville ja inte missa för vi skulle simma i badhuset o ja simmade 35 längder. var trött efteråt men snygg o ja gick förbi stan efteråt hon köpte present till en kompis o ja köpte ett par gula skor :Defter skolan skjutsade pappa mig till stallet för att ja skulle rida privatlektion med evelyn ja var så trött o ont i huvudet men det gick ganska bra ändå kunde ha vart lite mera fokuserad sen var vi snälla o mockade innan vi skulle rida nästa lektion o ja åt görbis som mrs E tog ifrån mig. Innan den andra lektionen började ja må riktigt piss halsen,  huvudet, mådde illa så de blev ju inte bättre när man satte sig på hästryggen men ja var ändå riktigt stolt för min insatts :D ja skulle ha åkt till piiine o kollat på film men det orkade ja verkligen inte så ja åkte hem o la mig vid 8 haha o vaknade 9 imorse så sov ett tag men det var skönt :D idag så skulle kanske mamma o ja fika med min kusin som är i stan nu =) eller så gör ja några läxor o städar mitt rum. me ha de bra där ute. :D

yes

okej mitt andra inlägg idag o de e en bra insatts :D o ja e glad som ett piggsvin för imorn ska ja på rockbeary :D ska bi fett kul me criin, piiine, rumpa o bossen. vi kommer att rocka loss fett! hehe nästan. kommer massa bra band bland annat sahara hotnights & mando diao! ska åka efter skolan eller ja vid kvart över tre ja sluatar egentligen fyra men de vill ja inte.
Dagen idag har vart bra förutom att ja glömde mobil busskort o nycklar o hela skiten hemma imorse! de var lite svårt ibland för man e så van att alltid ha med sig dom sakerna men de löste sig sen :D hade förstafotolektionen med min gamla lärare ja hade i 6:an haha det vara ju bara ja som tog kort men de gör inget för min del för de e sköj. min feta padda pelle har var gaulen idag typ hoppat i gardinerna även fast han är fet o väger 6 kilo men nu ligger han i min säng o grisar. 
Ja har såna problem vad ja ska ha på mig imorn det har ja ingen aning om skit svårt var länge sen ja var på nån större konster typ bara såna på stan o liknande inte i stockholm liksom :P  hej då

08.19

Nu är klockan tidigt o ja börjar sent men ändå är ja uppe och undrar du varför? jo för att busarna från b-town går väldigt sällan så då har jag klurat ut att ja åker med mamma in till farmor o sover där ett tag sen åker ja till skolan till kvart i 11 :D yeee inte perfa men de funkar.

Ja e så fett stolt för igår så satt ja uppe hela kvällen o gjorde massa läxar bland annat engelska o lite historia så ja e en bit på vägen nu alla fall.

Idag ska ja äntligen köpa biljetter till rockbjörnen eller ja vi ska hämta ut dom så betala. O köpa tågbiljett som kommer smaka saftigt i min börs som ligger på lånkonjuktur för tillfället men börsen kommer att stiga reält under fredagen.

Nu när ja har skrivit ett litet inlägg så tror ja att milsk kommer att bli glad blev du inte de? ;) hehe nu hoppas ja bara att mamma e klar snart så vi kan åk. puss hej i brallan.

Today!

yes typ år och dar sen ja skrev men nu hade ja tänkt att ta mig lite tid. yes Så ja ska telling a little story for you: idag har ja vart i skolan glömde att ställa mibilen på alarm igår så mamma väkte mig o ja tog 9 bussen men skönt var det. sen bajskorvmustash i skolan typ till 2 men det var ändå en soft dag för imorn så börjar vi kvart i 11 istället för tio över 9 :D den är alla fall bra men ja ska åka o hälsa på farmor innan så det ska bli kul :D efter skolan så gick ja till körskolan för att sitta med teori o ja får hela tiden typ ett poäng fråg godkänt det är så irriterande men ja ska fan fixa cdet snart! sen träffade ja mina babes o lyssnade när lill cattis sjöng det lät verkligen as bra! det är verkligen hennes grej o modig var hon också! sen gick ja tillbaka till bilskolan o träffade papi som följde med när ja körde min andra körlektion :D o det gick as bra :D o ja hoppas att det kommer gå bra sen med. ja hjälpte Örn o steka nudlar för ja e bra på de! ;) o det var gott o så har ja gjort klart en engelska sak som skulle ha vart klart för typ 346 dagar sen o snart snart ska ja göra nån annan läxa om ja inte kommer på nåt viktigare o det kommer ja att göra: hehe.

I lördags så arbetade ja sen drog ja tll bussen o mötte piiine o milla där så vi drog till criin o hade lite mysssss sen till en sugig fest i skiftinge o den sög hårdare än jeja! men trevligt hos criin alla fall. i söndags på pallrade ja mig upp tidigt för ja skulle köra till västerås för atthämta min dator som vart på lagning för länge! tog typ ett år o vi fick ett virus program för att det hade dröjt ut på tiden sen ikea ja köpte ett bord. o kollade på hööks också men ja köpte inget där för ja väntar på ett paket från börjes som aldrig kommer men ja hoppas det kommer den här veckan men man vet aldrig.

På fredag har ja privatlektion med evelyn tha man! o på gympan ska vi till badhuset porr porr poimage3rr! o så måste ja bara säga att sandra o ja ska till romme den 31/1 så edt blir en liten uppvärmning till vecka 8 då ja ska me bosse till funäs o lira i backen :D:D:D 

Yeee yeee ja ska försöka att skriva lite oftare men det kommer ja nog göra nu när min dator e tillbaka. ska försöka att skriva varje dag men det är inget som ja kan lova!

2008

nytt år ny låt :D hey nyår var lagom kul criin fyllde ju.
Först åkte ja in till bo o vi tränade på gympozz hur jobbigt som hellst men det är bra för magen :P sen efter ett år åkte vi till cattrin ja lagade pannbiff på hög nivå :D o den smakade fett nice brunsås potatis o lingonsylt :D pardy hardy sen liksom tolvslaget vid fontänet :P sen åkte bo o hennes man hem så ja letade mig vidare till piiine aa men sen kom cattis o ja till en sugig efterfest så drog ganska fort sen typ runt lite i stan sen hem till cattrin o sova. haha ´ja lyssnade typ hela ,morgonen på hennes brorsa o mamma som diskuterade invandrare mycket givande ;P på american pizza var det mycket folk 45 minuter för en aten men den satt fint den la sig som en gummmiballong på magen efter det vi rullade fram! men det var ändå stördast i torsdags tror ja det var då skulle crin o ja slå den där snubben men vi fick ju spel när vi väl hade pratat med honom så cirka kl.2 så blir brottom o hälla i lite försvann lite smått o gott då ;P men vi did it o de var lite cp men fan en lax liksom :D så då kunde vi äta på spicy hot :D mera fett levererat till bollen i mitten. sen sov ja i ja vet inte hur många timmar först typ 5 timmar hon crrin sen 12 timmar när ja kom hem o dagen efter typ några timmar på dagen. men skönt vare. o ja har skrivit in mig på körskola ska på teori på måndag o en körlektion på onsdag hoppas det går bra då! och på tisdag ska farmor operaras o det hoppas jag ännu mera att det går bra! så ska hälsa på henne imorn för att ja utifallat, o gratta min lilla kusin som fyller 4 år :D sen är det fucking skola på måndag också o den e iccke behaglig! men nu är de bara halva kvar o de e en bit på vägen. nyss kollade ja på film den där chuck and larry bögarna duglig bra. o ö fisk har fått barn dom e jätte små men lite söta också haha mest fula. o ja e inte fräsch så ska duscha nu hej då!

RSS 2.0