Klaider

Var i hälleforsnäs igår i de nya lager 157 o köpte en tröja. Inte så längt o åka för mig så tog en tripp med örnie dit idag också. Vart en jacka!!! Min vänstra kind hänger ja kanske är sne? jag har ätit mat idag. Imorn ska ja jobba. Det är 50/50 ok. Skola på måndag sen jobb nästa helg med! Sen kommer snön. Varför tycker jag att min liv suger just nu???

Andra dagen

i skolan. Ush råkade ta bort inlägget ja skrev nyss =( men ska göra ett försök o skriva ett nytt men man får inte så stor lust att skriva om bara. Det var inte nåt ja gillade att gå till skolan idag men om man vänder på saken så är det en dag mindre till studenten :D Jeja var väldigt elak mot mig idag i matsalen får ja en stor fet klick smör på näsan/kinden som inte var OK! Så inom en snar framtid kommer ja ha en monsterstor finne där! äckligt. Efter skolan träffade ja Eve :D o köpte en tröja av henne ;) Sen lånade vi böcker på biblish. Ja ska läsa en engelska bok så ja ska bli lite bättre på det där fucking språket. Har lagat mat idag också men tror inte det blev nån fint man har ju inte talanger inom det området. Ska skjutsa in mamma till stan om en halvtimme sen ska ja åka till malin o följa med henne o bo till stallet =) hoppas ja hinner fixa håret idag annars hinner man kanske med en lite promenix.
Sov morgon imorn till halv tio sen på torsdag ska vi vara i sommarhemmet i skogstorp sova över där också =( men slipper ju skolan alla fall. Nära om ja får hemlängtan ;) hoppas att det blir fint väder bara. ska nog köpa massa gott o tjocka med eller så köper ja lite frukt :D Sen är det kräftparty på fredag :D lite pardyy hardy ute i Näshulta. 


 

Skola= dålig

Första dagen i skolan och som vanligt var det lika tråkigt o segt känner att det här året kommer suga hårt! Men det får man väll leva med för sen är det slut så får palla med det lilla som är kvar man har ju gått i skolan sen man var 6 år så ett litet år ska ja fixa :P Det roligaste är ju när mina bussar går så ofta o ingen bil har man heller så är med mamma i skolan o väntar på att hon ska bli klar annars tar ja bussen som går om en halvtimme men ja slutade vid två idag, gick en sväng på stan med råtti köpte bara en turkos jacka. Bra o ha liksom.
Jag kommer inte ihåg när ja skrev sist men det var längesen så har säkert masser att berätta men det skiter ja fullständigt i just nu.
I helgen var det åfesten i stan var nere där torsdag o fredag o en liten sväng på lördagen. Det var ju inte så kul att ja inte hade nå band o komma in nån stans det var dåligt iår att det inte var gratis att gå in överallt. Men köper man band nästa år kanske det blir bättre. Var på the voice i stockholm i lördags inte min stil med det var nice ändå stod själv hela konserten men det dog inte ja av. ne nu har ja inge mera o tilläga puss hej


Kryssning imorn

det suger ja hade skrivit massa men nu bara försvann det så ja orkar inte skriva om det men ska alla fall på kryssning och det ska bli KUL! tack hej

RSS 2.0