sthlm

sitter på tåget påväg till sthlm. Ska vara modell åt en kompis. I eftermiddag blir det att göra smörgåstårta och lite annat gott. Igår fyllde jag 20 år firade det med att jobba. Bjöd på tårta till avd mötet. Fick en sång av alla. Åkte till systemet för att inviga och vem möter man där om inte min far, inte ofta det händer. Var tur det att han kunde hjälpa mig o inte se så vilsen och liten ut. Köpte tydligen för mycket för att vara första gången blev tre påsar. Men det var ju så skojigt. Drack en egenköpt cider när jag kom hem, smakade annorlunda o godare.Åt på grappa med mask på kvällen och gud vad god mat+ poäng. Skulle fira med champange hemma men var trött så somnade istället men den tar ja ikväll ist. Puss hej nu är tåget framme.

sista dagen

som tonåring! för imorgon fyller jag 20 år. Systemet nästa.
Har haft en super bra vecka i fjällen tummen upp. ´Har jobbat resten av veckan. Idag har ja gjort cheescake, maränger och kladkaka gött. Och ätit wallenbergare och pressad plugg. Även ätit reckor. 27 mars blir det partey. Stockholm fredag. smörgåstårta lördag. jobba helgen.

Tråkigt inlägg!

Full idag

Och imorgon och varenda dag. Åker skidor/ öl/afterskii helt ok. Emelie och jag åkte vilse idag tog väll nån timme tills vi kom tillbaka till liften. Vi har det super bra och kommer inte vara uppvilad till jobbet utan sliten. Tog en skidlektion idag för att lära mig lite teknik, så är bäst nu. Bastu+öl= nybakat bröd. 

Hej hej ´ska dricka vitt vin nu sedan trappen.  

Världens hjälte!

Sitter i bilen påväg till fjälls. Ska bli skönt att vara ledig en vecka. Har inte kommit så långt och har redan tröttnat. Lofsdalen blir det har inte varit där tidigare så får testa det. 

Kolla in denna film:  http://www.tackfilm.se/?id=1268052770068RA61

Hejpa.


Sleten

Har varit en hård dag på jobbet så nu sitter jag och halv sover på soffan. Har tryckt i min gamlat torrt godis som har legat framme ett par dagar men det var värt det, med lite sockerkick. Ska försöka fixa iordning något flottigt och smarrigt att äta ikväll typ mc. packa ihop skidor och pjäxor ska jag även göra. Längtar till sängen






Puss och kram

Look a like

Har varit i sthl idag och suttit model åt en kompis. Det var skojigt. Skulle föreställa kristen stewart och det blev jäkligt likt måste jag säga.
Var inte lyckat att ta tåget imorse. Var så klart sen och tre minuter kvar tills tåget går hittar jag ingen parkering! Så gasar vidare till läggesta för att ta tåget där men när jag har köpt biljett märker jag att det är eskilstuna tåget som går förbi där. Så fick vänta 45 min på fel ställe i onödan. Jobbigt att ta sig fram stressad och frusen genom tunnebane djungeln. Men kom bara en halvtimme försen bra gjort för en Tärnell som alltid kommer försent enligt Bror Pettersson. Var sedan och hälsade på kusin + barn. Sista minuten till tåget. Träffade mask i läggesta åt mat i mariefred. Nu hemma. Sen sängen. Imorn - jobb. Helgen snickra/jobb. Nästa vecka- skidor!
Lägger upp bilder så kan ni jämnföra, även på den wonderbara lasangen jag gjorde igår.




Mat!

Jag lagar mat. Det blir lasange. Kommer bli bäst. Lämnade blod i förmiddags. Sedan ner på stan för lunch med Rakel, Råtti och bulle i ugnen på wayns. Mycket givande.
Hade en diskussion med sandra igår om chicko som är gröngegig på snoppen, han har förhudkatarr men är ofarligt men snuskigt. Bjöd henne på lyx mat.
Jobbar helgen då ska ja skola in Linn på jobbet. Ska lära henne ALLT jag kan. =) Sen blir det att åka till fjällen med mask o co. Ska nog snickra liute också. Har börjat riva en liten stuga vi har. Kan lägga ut bilder hur det såg ut innan.

Puss o kram.

RSS 2.0