Skola= dålig

Första dagen i skolan och som vanligt var det lika tråkigt o segt känner att det här året kommer suga hårt! Men det får man väll leva med för sen är det slut så får palla med det lilla som är kvar man har ju gått i skolan sen man var 6 år så ett litet år ska ja fixa :P Det roligaste är ju när mina bussar går så ofta o ingen bil har man heller så är med mamma i skolan o väntar på att hon ska bli klar annars tar ja bussen som går om en halvtimme men ja slutade vid två idag, gick en sväng på stan med råtti köpte bara en turkos jacka. Bra o ha liksom.
Jag kommer inte ihåg när ja skrev sist men det var längesen så har säkert masser att berätta men det skiter ja fullständigt i just nu.
I helgen var det åfesten i stan var nere där torsdag o fredag o en liten sväng på lördagen. Det var ju inte så kul att ja inte hade nå band o komma in nån stans det var dåligt iår att det inte var gratis att gå in överallt. Men köper man band nästa år kanske det blir bättre. Var på the voice i stockholm i lördags inte min stil med det var nice ändå stod själv hela konserten men det dog inte ja av. ne nu har ja inge mera o tilläga puss hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0