Inge-B

God dagens kära värld. Idag är det tissda och jag har en hemskt ful krullidutt i huvudet som inte ska få vara kvar länge till.
Har varit i skolan idag inte gjort mycket spelat harpan, pokemon o varit allmänt smart. Gjorde roliga övningar på psykologin alla fall =) Hade typ bara den lektionen. Tog och kidnappade Inge-B o vandrade runt en lååång promenad med henne runt hela staden. Mysigt o plocka bajs också= nej! Har gjort lite små uppgifter i skolan, skulle göra ett vg arbete om judarna men det vart väldigt jobbigt så har inte gjort det. Har spelat massa meningslösa spel sen ja kom hem typ. Himla onödigt att lägga tiden på det men det råkade bli så.
http://www.jesper.nu/onlinespel/action/4794-Ho_ho_ho_yellow_snow/  roligt påhitt men väldigt kort och meningslöst.

Just nu har ja precis målat naglarna så skriver försiktigt så det inte ska förstöras. Ska bara måla ett överlack så är det klart. Imorn har ja blivit halft tvingad att gå o kolla på mange smith på bajs lotus imorn men dom skulle ju bjuda på tacos :D ska ha lite pp innan hos eve o förkrök var länge sen vi gjorde nåt så det är ju på tiden. USSH då måste ja hitta kläder o ha på mig då o så måste ja komma på nåt som ja kan ha på fredag ska på christmas tabel då.

Hej 178 dagar kvar till studenten! Det går ju sjukt fort o snart är det ny år vad händer då?

Puss o kram skummbanan

Kommentarer
Postat av: pine

nyår = fria cattis = käka på mig = festa som fan = bakis som tusan dagen efter! du är på, du har inget val unga dam ;)

2008-12-09 @ 21:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0