Snow man

SNön har kommit och hälsat på här i Eskilstuna igen och jag blir så glad när ja ser dom små vita liven. Men det håller redan på och försvinna är mest slask kvar ute =( hoppas den smälter bort sen blir det jätte kallt o sen kommer det massa massa ny snö som stannar kvar utan att bli slask =D skulle vara as nize ju.

Skolan idag inte kul. Hade religion på morgonen o vi kollade på en dokumetär om en religiös "sekt" eller nåt liknande som spårade ur helt totalt det slutade med att nästan 1000 personer blev förgiftade aa helt sjuk alla fall och man blir rädd om man skulle råka bli lurad av nån och tillslut bli helt besatt. Kommer inte ihåg något namn på sekten eller filmen men det kanske ploppar upp i skallen en vacker dag vet iccke. Sen hade vi gympa, Malin o ja hade snöbollskrig på vägen dit o det är så skönt o härligt att bara krama en liten boll av den vackra vita snön. Lekte massa på gympan kull, spökboll osv kul som fan det var länge sen vi gjorde sånt =) Sen rulla det på tills vi skulle ha matte prov, läraren kom aldrig så vi vandrade vår väg från skolan. Lämna kläder till jerba sen tog ja bussen hem. Mina skor läcker in så strumporna var helt ledsna. Dags o kolla på lite bättre skor tänkte göra det idag med Lisa men hon skulle träna så tvingar med någon annan imorn =) värsta fall går ja fan själv orkar inte frysa om fötterna längre.

Helg imorn det ska bli skönt som fan! Ska kanske ut på nybrn imorn men får se hur jag göraför ja vet inte om jag hinner eftersom jag rider till halv nio o hinna fixa sig tar ju ett tag :P Annars ska ja bara till stallet på söndag. Inget mera har ja planerat men tror ja ska fira lite kusiner också. Hare skutt o bamse kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0