Home made pasta

Måndag och skola igen. Började inte förrens 1 men åkte in o skjutsade mamma till skolan vid nio sen åkte ja till farmor o farfar käkade frulle o kolla tv där tills ja åkte till skolan. Hade avslut på sjukvården. Sen matte lekion o jag ligger inte bra til där kan ja säga. Fattar nada o har prov på första kapitlet på torsdag så det kanske är dags att försöka mata in lite info i mitt lilla hjärnrum tvivlar på att det finns utrymme för sån fakta. Matlagning efter det. Gjorde egen pasta o carbonara sås. Var riktigt smarrig något ja tror ja ska göra hemma nån gång var inte så svårt som man tror. Säg till om du vill ha recept =)
Repotaget om oss som folket gjorde i fredags var med i tidningen idag. Vart himla stort två sidor o massa bilder så kolla in dagen Folket sida 8-9 så får du se oss där. På ena bilden står det att Malin också bor på barnhemmet ;) kul!
Ska ut o ta en promenad själv snart, det är ju ingen som har lust att hänga med. Alla är så lata men jag kommer må så himla bra snart :D hajhaj/ ET

Kommentarer
Postat av: C

Jag vill ha recept :):)

2008-11-10 @ 19:09:06
URL: http://camillaelisabetlyktberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

- Fin Blogg:)

2008-11-10 @ 20:28:00
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sofia

- tack tack:)

2008-11-10 @ 20:31:02
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0