shuue

har inte skrivit något i helgen vad ja kan minnas. Fredags red ja lektion på vilsta gick skit bra o var faktiskt kul. Gustavsvik i lördags med ett gäng. Var trevligt hela dagen förutom vägen hem. En bit efter arboga pajde bilen o allt gick åt helvet. Åkte till stan i myrfart det gick inte fortare så nu har vi bara en bil kvar =( det kunde ha varit värre.
Fikade hemma hos pajnus som fyller 18 bast idag :D <3 grattis igen. Små bönderna var med. Vi lekte lite granna också. Åkte till lisa efter det o spelade bingo lotto ;) haha skitlänge sen ja gjorde det men var lite kul även fast vi inte fick bingo och dom flesta som var med var störande. Käkade pizza när ja kom hem o fastnade vid datorn som ja just inte har kommit ifrån än men skulle verkligen behöva plugga nu men orkar inte det nu halv tio liksom nej tack.
Funderar på när ja ska börja träna igen, om ja inte sätter fart snart kommer ja ju rulla fram :P sluta med allt onyttigt också. Har varit bra på de ett tag men käkade massa cheesbollzzzzz hos lisa får dåligt samvete efteråt bara.
Det är tråkigt att ja inte hittat sladden till kameran har massa bilder att ladda in som ja skulle kunna lägga upp så blir kanske inläggen en aning roligare. men puss hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0