Mönstring

Jag har blivit kallad till mönstring! Hur läskigt är inte det på en skala 1-10? oj oj oj ja hade glömt bort det totalt det var så länge sen ja ansökte så ja trodde dom inte ville ha mig. Så det 27-28 oktober ska ja vara nere i Göteborg. Får väll se hur det slutar men eftersom jag är tjej så är det ju inget krav ja kan välja sjäv om ja vill gå eller inte. Tror ja skulle kunna gå senare men inte nu direkt efter skolan det finns så mycket annat kul man kan göra. Men att komma in på rid regementet skulle ja kanske inte tacka nej till ja vet inte ush ja e så förvirrad va ska ja göra liksom?
O skolan fixa så vi kan  åka till England och Lettland men det kommer ju ingen vart med det. Får inte tag i nån i lettland bara nån lett som snackar på lettiska fattar ju sisådär nada.
Har varit i skolan ungefär hela dagen från halv 9 till halv 6 så ja är lagom pigg just nu men får väll samla lite krafter till morgondagen med en film eller sitta kvar vid den här skitsaken. Eller den är faktiskt bra man kan göra jävligt massa saker med en dator. Ha nu en trevlig kväll idag =) hejpa

Kommentarer
Postat av: camilla

svar: haha jo den va mycket kul :D

2008-09-17 @ 20:59:29
URL: http://camillaelisabetlyktberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0